Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
 Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Pernillas kamp mot sjukdomen – stoppas

Publicerad

Pernilla Wahlgren skulle gästa Gry Forssell i morgonens sändning i Mix Megapol. 

Men så blev inte fallet.

Hon stoppades av en plötslig sjukdom – och nu kämpar hon för att bli frisk.

Pernilla Wahlgren var planerad att vara med i morgonens sändning av "Gry med vänner" i Mix Megapol. Kanal 5-profilen är aktuell med nya säsongen av "Wahlgrens värld". Hon är ett inte sällan stående inslag i programmet och har gästat flera gånger under hösten. 

Men under onsdagsmorgonen uteblev Pernilla Wahlgren från sändningen.

 

LÄS MER: Biancas utspel efter Pernillas nakenbilder

 

Drabbad av plötslig sjukdom

Efter att ha drabbats av en plötslig halssjukdom tvingades hon ställa in sin medverkan i morgonens radiosändning.

– Jag har fått problem med halsen, säger hon. 

På grund av problemen har hon nu förlagts med talförbud av sin läkare och tvingas vila för att kunna återhämta sig från sjukdomen.

– Jag har tappat rösten, så jag har blivit tillsagd att vara tyst. Jag har ingen röst och ska försöka prata så lite som möjligt.

Problemen dök upp efter en pressdag för Pernilla Wahlgrens kommande 40-årsfirande för hennes artistskap under onsdagen. Jubileet sker på hennes 50-årsdag på julafton.

 

LÄS MER: Pernillas ilska efter elaka läpphånet mot Bianca

 

Kämpar för att bli frisk

Nu kämpar Pernilla Wahlgren för att bli frisk fram till helgen.

– Jag ska vara tyst fram till helgen, säger hon.

Hon är aktuell med den andra säsongen av Kanal 5-programmet "Wahlgrens värld", där tittarna får följa Wahlgren-familjens vardag. Programmet har lett till mycket uppståndelse och hon har bland annat beskrivit problemen familjen tvingats utstå efter programmets genomslag.

Sedan serien började har jag fått mycket mer haters, förut var det bara trogna och gulliga bloggläsare. Men "Wahlgrens värld" är ett program som både roar folk men det upprör också, för jag är inte helt politiskt korrekt som mamma, säger Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag