Pernilla Wahlgren försvarar Bianca Ingrosso mot kritiken. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅPernilla Wahlgren försvarar Bianca Ingrosso mot kritiken. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Pernilla Wahlgren försvarar Bianca Ingrosso mot kritiken. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅNBianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Pernillas ilska efter elaka läpphånet mot Bianca

Publicerad

Bianca Ingrosso har den sista tiden fått ta emot hårda ord i sociala medier och försvaras nu av sin mamma.
Pernilla Wahlgren får också utstå kritik, men tar inte alls åt sig på samma sätt som dottern.
– Hon är inte så himla hårdhudad, säger Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam. 

Bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso, 22, har den sista tiden fått ta emot tuff kritik på sin blogg och i andra sociala medier. 

Det i kombination med en intensiv jobbhöst har lett till att Ingrosso drabbats av panikångestattacker. 

Nu tar Pernilla Wahlgren, 49, sin dotter i försvar och ryter ifrån.

– Det har varit väldigt mycket! Hon har fått skit på sociala medier, många skriver elaka saker och hon är inte så himla hårdhudad, säger Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam

 

LÄS MER: Hatet mot Bianca har gjort henne sjuk 

 

Pernilla Wahlgren tar inte åt sig av näthatet

Pernilla Wahlgren har själv känt av en kyligare stämning i sina sociala medier sedan realityserien "Wahlgrens värld" började sändas på Kanal 5. Men efter alla sina år i rampljuset har hon utvecklat ett skydd.

– Jag kan skratta åt det! Sedan serien började har jag fått mycket mer haters., förut var det bara trogna och gulliga bloggläsare. Men "Wahlgrens värld" är ett program som både roar folk men det upprör också, för jag är inte helt politiskt korrekt som mamma, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso slår tillbaka mot kritiken

 

– Jag är grov i munnen, det är rörigt hemma och de tycker att barnen inte har ett korrekt språk. Jag är som jag är! Jag är inte känd för att vara buskablyg. 

Pernilla Wahlgren pratar mycket med sina barn om att man måste skaka av sig negativa kommentarer.

– Det är många som skriver till Bianca: "du har så tunna läppar, du borde ta och spruta in någonting". Att sitta och hata på det – då mår man ju inte bra själv, säger hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag