Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas födelsedagshyllning till Bianca – efter ärliga bråken

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren under Kristallen 2019
Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso firar in det nya året med födelsedagskalas på restaurang
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Christina Schollin kommer att hålla tal på kalaset.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Bianca Ingrosso fyller 25 och förbereder sig för stor fest.

Mamma Pernilla Wahlgren gratulerar och hyllar dottern som hon ofta haft ett stormigt förhållande till.

”Vi har tagit oss igenom stormarna tillsammans, och kommit ur dom starkare än nånsin”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Efter presenter på sängen med tv-teamet hämtade kompisarna henne i limousine.

Den 30 december är det 25 år sedan Bianca Ingrosso kom till världen – och hon delar födelsedag med storebror Oliver Ingrosso, som fyller 30.

”Åker hem för att tillbringa årets sista dagar på bästa möjliga sätt. Min och Oliver Ingrossos stora födelsedag och min nyårsfest med alla mina vänner och familj”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram.

Hon berättar på Youtube att hon planerar en stor tillställning på nyårsafton för en kombinerad födelsedags- och nyårsfest.

– Jag är så jävla taggad inför det här. Jag kom på dock att jag inte hittat någon outfit, säger Bianca Ingrosso, i inlägget som är filmat vid julafton.

Mormor Christina Schollin är en av dem som kommer att närvara på Biancas födelsedagsfest. 

– Hon ska ha en stor fest på restaurang och det kommer en massor människor. Jag håller på att förbereda nu, för naturligtvis ska mormor och morfar hålla tal. Jag ska till och med läsa nyårsklockan vid tolvslaget, säger hon till Expressen. 

Pernilla Wahlgren hyllar Bianca Ingrosso på födelsedagen

Redan på morgonen väcktes Bianca Ingrosso med presenter på sängen, visar bilder i sociala medier. Tv-teamet från ”Wahlgrens värld” var där med kamerorna.

På plats fanns också Benjamin Ingrosso som gav systern en väska från Balenciaga i present.

Sedan dök kompisarna upp klädda i djurmasker och bjöd med födelsedagsbarnet i en limousine. Färden gick till Hotell Bank där firandet fortsatte.

Benjamin Ingrosso gav systern en väska i födelsedagspresent.
Foto: INSTAGRAM/Bianca Ingrosso
Kompisarna hämtade Bianca Ingrosso i limousine.
Foto: INSTAGRAM/Bianca Ingrosso
Tv-teamet var med när Bianca Ingrosso väcktes på födelsedagen.
Foto: INSTAGRAM/Bianca Ingrosso
Födelsedagsfirandet började på Hotell Bank i Stockholm.
Foto: INSTAGRAM

På Instagram hyllar mamma Pernilla Wahlgren sina barn på födelsedagen.

”TACK för att ni kom till just mig. TACK för att just jag fick bli er mamma! Jag är så obeskrivligt stolt över er båda, och de fantastiska vuxna människor som ni har utvecklats till”, skriver hon.

Mor och dotter visar ärligt upp sin relation i Kanal 5:s realityserie ”Wahlgrens värld” och Pernilla Wahlgren har berättat om sin oro för Bianca Ingrosso.

– Där kan jag känna att jag kan ge henne lite goda råd. Det är jättefint att hon är så öppen och hon hjälper många tjejer med sin öppenhet, men man behöver inte var så öppen att man skadar sig själv eller sitt förhållande, sa Pernilla Wahlgren nyligen till Expressen.

Bianca och Oliver Ingrosso delar födelsedag

På Instagram skriver hon om glädjen över barnen men att vägen inte bara har ”varit enkel”.

”I bland har det stormat. Det har inte alltid varit lätt. Men vi har tagit oss igenom stormarna tillsammans, och kommit ur dom starkare än nånsin. Vår kärlek rubbar ingen”, skriver hon.

Även pappa Emilio Ingrosso har passat på att gratulera sina barn.

”2 starka personligheter och med viljor av stål! Jag kan idag verkligen säga att ni båda är helt otroliga människor med mycket kraft & mod”, skriver han på Instagram.

På söndagen firade han Bianca Ingrosso tillsammans med frun Åsa Ingrosso och Biancas pojkvän Phillipe Cohen, som imponerade gästerna med sin matlagning.

Emilio och Åsa Ingrosso firade Bianca på söndagen.
Foto: ÅSA INGROSSO/INSTAGRAM
Emilio Ingrosso var imponerad av Phillipe Cohens pasta.
Foto: Emilio Ingrosso/Instagram
https://www.instagram.com/p/B6rfImuFlhp/https://www.instagram.com/p/B6oTfaPDUnX/https://www.instagram.com/p/B6nHGpNDQaW/https://www.instagram.com/p/B6sKSzAIGER/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.