Pernillas besked med nya lyxhuset efter bakslaget

Pernilla Wahlgren berättar att huset snart levereras.
Foto: Discovery +
Foto: Instagram

Pernilla Wahlgren skulle egentligen redan ha flyttat in i sitt nya drömhus på Lidingö utanför Stockholm – men allt har försenats. 

Nu ger hon dock ett nytt besked om den 300 kvadratmeter stora lyxkåken. 

”Bilder på några byggställningar kanske inte ser mycket ut för världen för er - men för mig betyder det att HELA HUSET levereras imorgon!!!!”, skriver Wahlgren på söndagskvällen på Instagram. 

Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus på Lidingö utanför Stockholm. Det lyxiga huset är planerat att bli över 300 kvadratmeter stort med mycket ljusinsläpp och stora sällskapsytor.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare berättat för Expressen.

Hela huset stod i ett garage

I somras, när bygglovet till tomten godkändes, visade hon också upp ritningar på det nya tvåvåningshuset. På bilderna går det att skönja att Biancas önskan om pool fått gehör, och samtidigt finns stora ytor där en flygel säkerligen skulle kunna få plats. Därutöver finns en stor terrass och en matplats utomhus för att tillbringa tid vid under de varma månaderna.

”Om allt går som det ska, så kommer 'VILLA NILLA' stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år”, skrev hon på Instagram i juli.

Men sedan dess har projektet försenats. 

– Nu fick jag från husfirman att hela mitt hus är klart, så egentligen skulle det levererats nu i november men på grund av att det var mer sprängning än vad de trodde så är det framflyttat så det kommer inte bli det här året som huset levereras. Men det är klart, så det är så konstigt för nu står hela mitt hus i ett garage i Rörvik, sa hon i podcasten ”Wahlgren och Wistam” i november. 

Pernillas glädjebesked 

Men nu börjar det äntligen hända saker och huset ska stå på plats under måndagen. 

”Bilder på några byggställningar kanske inte ser mycket ut för världen för er - men för mig betyder det att HELA HUSET levereras i morgon!!!!”, skriver Pernilla Wahlgren på husets Instagram på söndagskvällen. 

”Grunden och stödmurarna är äntligen klara - & jag kan inte vara mer pepp än att snart få se mitt drömhus stå på plats..!”. 

https://www.instagram.com/p/CZFdn9_sfit/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CUZ-PchMtTw/?utm_source=ig_web_copy_link

Biancas panik inför mötet med Christian Bauer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.