Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas avslöjande efter Biancas kollaps

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso har mått psykiskt dåligt under en tid – förra månaden kollapsade hon på Mall of Scandinavia.

Nu berättar hennes mamma Pernilla Wahlgren att Bianca mår bättre – och avslöjar att pojkvännen Philippe Cohen har fått henne på fötter igen. 

– Hon mår som bäst när Philippe är här, säger Pernilla Wahlgren i podcasten "Wahlgren och Wistam". 

Bianca Wahlgren har haft en tuff höst. 

I oktober berättade hon under ett framträdande i TV4:s "Nyhetsmorgon" att hon kände att hon var nära att gå in i väggen. 

– Jag skrev ett blogginlägg om att jag var snäppet på väg att gå in i väggen någonstans för det är väldigt mycket. Det är väldigt påfrestande, men man känner lite som en apa i bur, jag har börjat få jobbigt att gå på stan i butiker och sånt, sade hon då. 

I slutet av november kom nästa tecken på att allt inte stod till som det skulle med "Wahlgrens värld"-profilen. 

Bianca Ingrosso kollapsade under ett framträdande vid gallerian Mall of Scandinavia i Stockholm. 

"Det blev för mycket för mig och min kropp la av ganska plötsligt och jag fick en panikattack", skrev hon via Instagram efter att hon föll ihop under en så kallad "meet and greet" på gallerian. 

Bianca Ingrossos återhämtning

Bianca Ingrosso
Foto: IBL

Men nu mår hon bättre – det säger mamman Pernilla Wahlgren i sin podcast "Wahlgren och Wistam", som hon driver tillsammans med Sofia Wistam. 


LÄS MER: Bianca Ingross berättar om stressen


– Nu mår hon jättebra. Nu är Philippe här, hon mår som bäst när Philippe är här, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– Vi har filmat och filmat och filmat mycket, och det vet ju själv hur jobbigt det är med en filmkamera i ansiktet. 

Kritiken på sociala medier 

Pernilla Wahlgren berättar även att Bianca Ingrosso har fått ta emot mycket kritik från följare på sociala medier – något som har satt press på henne, enligt mamman. 

– Hon har fått mycket skit på sociala medier, många som skriver elaka saker om henne och hon är inte så himla hårdhudad alltså... Hon är en prestationsmänniska, vill prestera bra. Då blir det också press på sig själv för man vill prestera bra, säger Pernilla Wahlgren i podden. 

Hon berättar även mer detaljer kring kollapsen i gallerian: 

– Hon fick en panikångestattack när hon skulle signera på Guldfynd vid Mall of Scandinavia. Liten butik och 500 personer kom. Det är just när det är trånga utrymmen, mycket folk och varmt. Alla ska ta selfies och man ska stå och le och man ska se glad ut. Det blev för mycket och var tvungen att avbryta och då mår hon dåligt av det, för alla som kom och får dåligt samvete. Hon stod ändå en timme innan det kom, säger Pernilla Wahlgren. 


LÄS MER: Biancas kollaps på Mall of Scandinavia

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.