Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wallettes nya karriär efter "Farmen"

Pernilla Wallette åkte ur söndagens "Farmen". Men nu visar hon upp sin nya karriär.
Foto: Youtube
Tillsammans med maken spelar Pernilla in musikvideos med duon Wiwa.
Foto: Youtube
"Det är jättemycket folk som river och sliter i oss när det gäller det faktiskt, det är jättekul. Det är bara positivt", säger Pernilla.
Foto: Youtube

Pernilla Wallette har lämnat "Farmen" - nu fokuserar hon fullt ut på sin musikaliska karriär i stället.

Tillsammans med maken driver hon bandet Wiwa.

– Det är jättemycket folk som river och sliter i oss, säger hon.

Pernilla Wallette åkte ur TV4:s "Farmen" efter att ha kallats den sämsta storbonden någonsin av Gutta Andersson.

Nu satsar hon fullt ut på sin karriär som sångerska i duon Wiwa. Tillsammans med maken Micke Winton spelar hon in ambitiösa musikvideos och covers på populära låtar.

– Vi har sysslat med musik hela vårt liv. Jag och min gubbe träffades genom musiken och hela vår övervåning har vi gjort om till studio. Vi spelar in låtar och musikvideos, det är hela vårt liv, säger Pernilla Wallette.

Låtarna i musikvideorna är ofta covers på låtar med djupa budskap som de illustrerar med bilder på Pernilla, men de skriver också eget material.LÄS MER: Deltagarna straffades av TV4 efter strejkenPernilla Wallette: "Bara positivt"

Den före detta "Farmen"-deltagaren säger att intresset är stort kring hennes musikvideos.

– Det är jättemycket folk som river och sliter i oss när det gäller det faktiskt, det är jättekul. Det är bara positivt.LÄS MER: Så gick det sedan för "Farmen"-profilernaSkriver bok om TV4:s "Farmen"

Samtidigt arbetar Pernilla Wallette just nu på en bok om tiden i "Farmen". I den kommer hon avslöja allt det tittarna inte fick se.

– Jag skriver lite hemligheter, säger hon och fortsätter:

– Jag ska berätta hur det gick till bakom kamerorna, jag berättar om allt som hände från det att jag steg in där till att jag gick ut.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.