Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pernilla Wahlgrens starka ord till Bianca: ”Så otroligt stolt”

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Pernilla Wahlgren hyllar sin dotter Bianca Ingrosso i ett långt inlägg på Instagram. 

Biancas styrka är att hon alltid är sig själv, skriver Pernilla Wahlgren. 

”Jag älskar att skratta med dig & att vi har samma barnsliga humor”. 

Varje vecka får tittarna följa med mor och dotter, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, på bravader i realityprogrammet ”Wahlgrens värld”. 

Bianca Ingrosso har tidigare sagt till Expressen att hon och Pernilla Wahlgren har fått en finare relation tack vare programmet. 

På Instagram skriver realitystjärnan och artisten Pernilla Wahlgren att hon har missat att det varit ”nationella dotter-dagen” – men att hon firar den dagen varje dag. 

I ett långt inlägg tillägnat sin dotter Bianca Ingrosso skriver hon att hon är så lycklig och tacksam över att få vara Biancas mamma. 

”Livet med dig är en bergochdalbana, & vi kan göra varandra vansinniga, men jag tror också att du vet att vad som än händer står jag alltid bakom dig! Finns inget jag inte skulle göra för dig!”, skriver Pernilla Wahlgren. 

Hon skriver också att hon är tacksam över att hon får trösta och stötta sin dotter och att Biancas styrka är att hon alltid är sig själv.

”Jag älskar att skratta med dig & att vi har samma barnsliga humor! Tappa aldrig den - hur framgångsrik &” ladylike” du än blir...”, skriver hon vidare. 

Pernilla: Du är världens finaste dotter 

Bianca Ingrosso är Pernilla Wahlgrens enda dotter. Pernilla har barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 22, med Emilio Ingrosso. Tillsammans med Joachim Lennholm har hon Theo, 10. 

I maj fick influencern Bianca Ingrosso nycklarna till sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm. Men under tiden lägenheten renoverades flyttade hon hem till mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö. 

Pernilla Wahlgren avslutar sin hyllnig till Bianca Ingrosso: ”Du är världens finaste storasyster och dotter”. 

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren. 

https://www.instagram.com/p/B26EBaIC2L1/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.