Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens sorg – ärliga orden om sonen

Pernilla Wahlgrens hån mot kändiskvinnorna, pikar bland andra Carola, Lena Philipsson och Kikki Danielsson.
Pernilla Wahlgren berättar och sjunger ärligt om det svåra med ett ”varannan vecka-liv” med yngsta sonen Theo, 12. Foto: TV4
Hon gör det i sin show ”Kort, glad och tacksam”. Foto: TV
”Och jag är ju aldrig ensam. Tror ni. Men ibland känner jag mig faktiskt jäkligt ensam”, säger hon på scen.Foto: TV4
Pernilla med sonen Theo. Foto: EXPRESSEN
Pernilla Wahlgren fick sin yngsta son tillsammans med Joachi Lennholm. Foto: ROBBAN ANDERSSON
”Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och i dag har vi en bra relation”, sa hon till Svensk Damtidning i februari 2018.Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES
1 / 7

Pernilla Wahlgren har yngste sonen Theo, 12, tillsammans med expojkvännen Joachim Lennholm. 

I sin show ”Kort, glad och tacksam” som på lördagen sänds i TV4, både berättar hon och sjunger om sorgen under de ensamma veckorna då sonen bor hemma hos sin pappa.

– Jag vill och vet att han har det bra där inne, men det gör ändå ont.

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 51 har barnen Oliver Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso. 

Från sitt tidigare förhållande med Joachim Lennholm har hon också sonen Theo Wahlgren. Den relationen tog slut 2008.

I artistens mestadels humorspäckade show ”Kort, glad och tacksam” blir hon vid ett tillfälle också allvarlig när hon berör ett tyngre typ av ämne.

– Jag är så otroligt lyckligt lottad som har mina fyra fantastiska ungar. Och jag är ju aldrig ensam. Tror ni. Men ibland känner jag mig faktiskt jäkligt ensam. Kanske speciellt de kvällar då jag är själv hemma, förklarar Pernilla Wahlgren för publiken från scenen.

Berättar om ensamheten

De senaste åren har både dottern Bianca, 24 och sonen Benjamin, 22, flyttat ut från hemmet på Lidingö. Något som Pernilla Wahlgren också konstaterar på scenen.

– Ungarna är ju stora nu, de flyttar hemifrån en efter en. Och ibland när jag är ute och går med våra hundar då tittar även jag in i andras fönster och ser alla lyckliga familjer som sitter samlade runt middagsbordet tillsammans. Mamma, pappa och barn.

Sedan väljer Pernilla Wahlgren att öppna upp sig och prata ännu ärligare:

– Så finns det ett hus som jag faktiskt skyndar mig förbi. Och det är där min yngsta bor varannan vecka. Jag vill och vet att han har det bra där inne, men det gör ändå ont.

Artisten sjunger sedan en pianoballad om svårigheterna med att acceptera att sonen varannan vecka lever ett annat liv, utan henne. 

Relationen har förbättrats 

Efter flera år av turbulens har Pernilla Wahlgren tidigare berättat om hur relationerna med barnens pappor har förbättrats. Detta efter att hon till stora delar själv tagit hand om sina fyra barn.

– Det måste jag säga har varit det jobbigaste, att ha mer eller mindre allt ansvar själv. Sedan har mina föräldrar och vänner ställt upp mycket men det har ändå varit upp till mig och jag har alltid känt att jag har behövt ordna och se till barnen i första hand. Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och i dag har vi en bra relation, sa hon till Svensk Damtidning i februari 2018.

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, fortsatte hon.

Pernilla Wahlgrens show ”Kort, glad och tacksam” sänds på lördag kl 20.00 på TV4, TV4 Play och C More. 

Se Pernilla Wahlgrens hån mot kändiskvinnorna i ”Kort glad och tacksam”

Pikar bland andra Carola, Lena Philipsson och Kikki Danielsson.

Pernilla Wahlgren om karriären

Pernilla Wahlgren om karriären

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.