Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens plötsliga stöd – från exet Emilio Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Pernilla Wahlgren firade 100 föreställningar med sin succéshow "Kort, glad och tacksam" med exmaken Emilio Ingrosso på plats i publiken.

Efteråt hyllar Ingrosso exets scenshow – samtidigt som Pernilla Wahlgren uppmärksammar besöket på Instagram.

"I kväll firade vi vår HUNDRADE föreställning med självaste Emilio Ingrosso i publiken - som fick se sig själv gestaltad på scenen av Ola Forssmed" skriver Pernilla Wahlgren glatt på Instagram.

Under lördagskvällen firade Pernilla Wahlgren, 51, 100 föreställningar med sin show "Kort, glad och tacksam" - med många speciella gäster i publiken.

Utöver vänner som Sofia Wistam och Martin Stenmarck hade Pernilla Wahlgren också exmaken Emilio Ingrosso i publiken. 

Emilio Ingrosso satt inte heller bara i publiken, han var också uppe på scen – åtminstone en imitation av honom. Som del i föreställningen spelar skådespelaren Ola Forssmed Emilio Ingrosso under en del av showen. 

Efter föreställningen tog Pernilla Wahlgren en bild med exmaken och hela ensemblen, och skämtade också om hur Ingrosso fick se sig själv tolkad av skådespelaren.

"I kväll firade vi vår HUNDRADE föreställning med självaste Emilio Ingrosso i publiken - som fick se sig själv gestaltad på scenen av Ola Forssmed" skriver Pernilla Wahlgren till bilden på sin Instagram.

Artisten fortsätter sedan med att hylla alla de vänner och bekanta som var på plats som stöd under jubileumskvällen i Stockholm.

"Många härliga vänner & bekanta i publiken denna speciella kväll!! TACK alla som kom och gjorde den här kvällen så speciell!!!" skriver Wahlgren uppsluppet på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BtHr9DEgTo2/

Emilio Ingrossos hyllning till exfrun

Emilio Ingrosso visar även på sina sociala medier att han uppskattade exfruns populära scenföreställning.

"Stort tack Pernilla Wahlgren för en fantastisk show" skriver Emilio Ingrosso på sin Instagram Story efter föreställningen.

Ingrosso visar också upp danssteg från Pernilla Wahlgrens stora hit "Picadilly circus", som han själv var dansare bakom i Melodifestivalen en gång i tiden.◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.