Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pernilla Wahlgrens nya bilder på drömhuset

Pernilla Wahlgrens nya bilder på drömhuset
Pernilla Wahlgren hoppas kunna flytta in i sitt nya drömhus om ett år.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Bianca har önskat en pool – och ser ut att få det.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Pernilla Wahlgren har nyligen hittat kärleken i Christian Bauer.
Foto: privat / privat

Mitt i Pernilla Wahlgrens förälskelse i nya pojkvännen Christian Bauer kommer nu ännu ett glädjeämne för artisten och tv-profilen: Bygglovet för hennes kommande drömhus är klart.

”Om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1 år”, skriver hon på Instagram.

Det är mycket som går Pernilla Wahlgrens väg just nu. Utöver nya kärleken har 53-åringen sedan tidigare köpt en tomt på Lidingö där hennes lyxvilla ska byggas.

På Instagram berättar hon nu att bygglovet äntligen är klart. Och om ett år hoppas hon kunna flytta in i drömhuset.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare sagt till Expressen.

Stora terrasser och pool

Nu när planerna är klara så visar Pernilla Wahlgren också upp ritningarna på det stora lyxhuset på Instagram. Poolen finns där. Det gör även två stora terrasser, en på övervåningen och en på grundplan. En större matplats utomhus finns också med i ritningarna på den vita lyxvillan.

”Ser SÅ fram mot denna sinnesjukt spännande resa...!”, skriver hon i inlägget.

I realityserien ”Wahlgrens värld” har tittarna annars blivit bekanta med det kedjehus på Lidingö där Pernilla Wahlgren har bott i många år. Men planerna på att skapa sitt eget absoluta drömboende har funnits länge, men har ständigt skjutits fram.

– Mina barn har tjatat på mig ända sedan de flyttade hemifrån. De har tyckt att jag borde unna mig att flytta och köpa något annat. Men jag har ju trivts väldigt bra i mitt kedjehus, och Theo har gått i en skola precis bredvid. Men sen kom jag till en tid i livet där jag kände att det inte vore så dumt med förändring. Jag är jättelycklig för det, har Wahlgren tidigare sagt till Expressen.

Träffat ny kärlek

På senare tid har mycket annars handlat om kärlek för Pernilla Wahlgren. Efter en tid med mystiska små glimtar i sociala medier gick hon nyligen ut och berättade som nya kärlek: 55-årige försäljningschefen och modellen Christian Bauer från Åkersberga.

– Det som har hänt och som är helt fantastiskt är att jag har träffat mannen i mitt liv, har hon sagt i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

https://www.instagram.com/p/CPk5SI0re5o/
Sanningen bakom penisscenen i tv-serien

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.