Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens krav för att fortsätta med tv-succén

Pernilla Wahlgren om bortklippta scenerna i tv.
Pernilla Wahlgren laddar upp inför den sjätte säsongen av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Pernilla Wahlgren laddar upp inför den sjätte säsongen av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

Tv-stjärnan berättar nu även om vilka krav hon har för att fortsätta med programmet.

– Det är ju bara att vi får titta och godkänna alla delar. Det måste ju kännas bra för alla inblandade, säger hon.

Snart drar den kommande säsongen av ”Wahlgrens värld” i gång på Kanal 5 – och Pernilla Wahlgren ser fram emot att ge tittarna en inblick i familjens privatliv.

Och nu berättar tv-stjärnan även om vad hon har för krav för att fortsätta medverka i programmet.

– Det är ju bara att vi får titta och godkänna alla delar. Det måste ju kännas bra för alla inblandade. Sedan är vi helt fine med att våra bråk kommer med – för det är så livet är, säger Pernilla Wahlgren.

”Kör på i för högt tempo”

Det är en påfrestande process att spela in programmet då produktionsgänget ständigt är med i bakgrunden. Wahlgren vill dock fortsätta spela in programmet så länge som programmet fortfarande är uppskattat.

– Fördelarna är lätt att rabbla upp, för vi får så mycket kärlek och uppskattning från alla håll och kanter. Nackdelarna är väl när man kör på i för högt tempo. Men nu har vi haft ledigt under hela sommaren – så nu längtar jag efter vårt kamerateam. Ibland känns det dock som att man är filmad dygnet runt, men vi börjar bli vana.

”Klart vi tjänar bra”

Pernilla Wahlgren menar också att pengafrågan är viktig – och att hon tjänar tillräckligt bra sett till hur hårt hon jobbar med tv-projektet.

– Vi pratar inte så mycket om pengar, men det klart att vi tjänar bra. Det tycker jag att man ska göra också om man filmar så mycket som vi gör. Det tycker jag är rimligt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.