Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pernilla Wahlgrens kärlekshelg i lyxbåten

Pernilla Wahlgrens kärlekshelg i lyxbåten med nya killen
Foto: Instagram
Foto: Magnus Ragnvid
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken i Christian Bauer.

Helgen spenderade de i en romantisk tur på en lyxbåt.

”Sååå mysigt när Pernilla kom ut med sin nya båt”, skriver Christina Schollin på Instagram om helgen.

Nykära Pernilla Wahlgren, 53, och Christian Bauer, 55, spenderade helgen på en exklusiv båt. På Instagram har Pernilla Wahlgren lagt ut videoklipp där hon står vid rodret.

”Såååå imponerad! Du kör båten själv!”, skriver hennes mamma Christina Schollin stolt i en kommentar till inlägget.

Båten är en Nimbus T9 som kostar omkring 1,8 miljoner kronor i nypris. Det är en exklusiv och långsmal båt som är utrustad med en toalett, ett mindre kök och ett stort däck med en soffa där det finns plats för omkring fem personer. Båten är hela 9 meter lång och beskrivs som en lättdriven och snabb båt.

”Kapten Wahlgren styrde skutan med bravur, & kom upp i friska 40 knop!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget där hon kör båten.

Till Expressen säger Pernilla Wahlgren att hon inte har köpt en ny båt utan att hon lånar den av en vän.

”Pernilla kom ut med sin nya båt”

Under båthelgen besökte hon föräldrarna Christina Schollin, 83, och Hans Wahlgren, 83. Christina Schollin har lagt upp bilder från besöket på Instagram.

”Sååå mysigt när Pernilla kom ut med sin nya båt. Det blev grillmiddag i går och frukost på bryggan i morse”, skriver Christina Schollin i inlägget på Instagram.

Tillbringar sommaren i Marbella 

Tidigare i år hade paret en romantisk semester i Pernilla Wahlgrens sommarboende på Marbella, Spanien. Det var där paret berättade för varandra att de älskade varandra.

– Vi satt där och så bara tittade jag på honom och så ”nej jag kan inte hålla mig längre, jag älskar dig”. Och då säger han ”jag älskar dig också” och så börjar vi gråta. Det är så fint Sofia, det är så starkt. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna den här kärleken, sa Pernilla Wahlgren till Sofia Wistam i deras podcast ”Wahlgren & Wistam” där hon berättade om den romantiska resan.

Pernilla Wahlgren har ägt sommarboendet i flera år. Det är ett rosa hus med stor takterrass med utsikt över hav och takåsar. Även senare i sommar planerar Pernilla Wahlgren att åka ner till huset i Spanien.

– Jag ska vara ute i Skärgården och lite på Marbella, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

Nyligen berättade Pernilla Wahlgren att hon fått bygglov till sitt drömhus på Lidingö. Huset kommer att stå färdigt om ungefär ett år. 

https://www.instagram.com/p/CQCEvXqrFLt/
Benjamin Ingrossos ärliga ord om mammas nya kille

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.