Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens kärleks- försök – efter motgången

Pernilla Wahlgren.Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Pernilla Wahlgren.Foto: /IBL / /IBL
Pernilla Wahlgren.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Pernilla Wahlgren.Foto: SVEN LINDWALL

Pernilla Wahlgren lever singellivet – och är rädd för att få hjärtat sårat igen.

Men nu har hon tagit steget ut på Tinder.

– För att inte vara ensam i livet måste man ju våga dejta folk, säger Pernilla Wahlgren till Alex Schulman i podcasten ”Schulman show”.

Pernilla Wahlgren, 50, är en klassisk familjetjej som alltid drömt om att leva i en kärnfamilj, berättar artisten till Alex Schulman i podcasten ”Schulman show”. 

– Den drömmen har spruckit två gånger, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det är därför jag kanske omedvetet inte vågat kasta mig in i en ny relation.

I dagsläget är Pernilla Wahlgren singel  – vilket hon beskriver som skönt eftersom ”det finns ingen som kan krossa hennes hjärta igen”. Men det är också ensamt.

 

 

Till Alex Schulman medger Pernilla Wahlgren att hon trots sitt förflutna vill träffa någon.

– Jag tycker inte det är jättekul att kasta mig in i något nytt. Jag går inte och längtar efter att träffa någon ny, samtidigt som jag inte vill bli ensam resten av livet, säger Pernilla Wahlgren och konstaterar:

– Men för att inte vara ensam i livet måste man ju våga dejta folk.

Pernilla Wahlgrens kärleksdröm

Att öppna upp hjärtat igen är svårt men Pernilla Wahlgren försöker – i alla fall lite grann. För drygt två veckor sedan skaffade hon nämligen dejtingappen Tinder.

– Det är skitjobbigt. För så fort jag får en matchning känner jag 'åh men gud ska jag behöva skriva med den här människan nu', förklarar artisten.

Hon har laddat ner Tinder Gold, en lyxvariant av dejtingappen som innebär att ingen kan ”gilla” henne om inte hon ”gillar” personen i fråga först.

 

 

Men Pernilla Wahlgren tror inte att Tinder är hennes grej – och överväger att avsluta kontot på dejtingappen.

– Min dröm är att träffa någon i real life, förklarar Pernilla Wahlgren till Alex Schulman och beskriver Tinder som ”sista utvägen” samt tillägger:

– Även om jag har full respekt för att folk träffats på den vägen.

Mycket riktigt blev artistens tid på Tinder kort – till Expressen bekräftar Pernilla Wahlgren att hon nu stängt ner sitt konto.

– Det var inget för mig, säger artisten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.