Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens kamp – sonen avslöjar

Se en tidigare intervju med Pernilla Wahlgren
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso genomgick en stormig skilsmässa.

Sonen Benjamin Ingrosso berättar nu om hur han såg sin mamma kämpa för barnens skull.

– Hon har slitit i alla år och försörjde oss genom att åka runt i köpcentrum och på företagsgig, berättar han för Aftonbladet.

För Benjamin Ingrosso, 21, går karriären strålande. Efter att ha släppt sin senaste singel ”Costa Rica” spenderar han nu sommaren i familjens hus i Marbella. Men mot hösten blir det återigen hårt arbete och Benjamin har nu planer på att slå syster Bianca Ingrossos framgångar. Bianca Ingrosso, 24, som driven den populära podcasten ”Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B” arrangerade tidigare i år en livepodd inför ett fullsatt Globen, något som Benjamin tror att han enkelt kan slå.

– Ge mig ett år så slår jag Bianca. Jag får väl sälja ut Friends Arena i stället. Och hon har ingen Rockbjörn, där slår hon mig aldrig. Men helt seriöst så finns det ingen avundsjuka mellan oss syskon. Jag är lika stolt över min lillebrorsa Theo när han gör mål i fotboll som när syrran säljer ut Globen, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi är visserligen i nöjesbranschen båda två men vi jobbar på helt olika planhalvor. När jag släpper ett album så kan jag ju inte på något sätt tävla mot hennes sminkmärke eller hennes podcast.

”Hon har slitit i alla år”

Benjamin Ingrosso var bara fem år gammal när hans föräldrar Pernilla Wahlgren, 51, och Emilio Ingrosso, 54, skilde sig. Nu berättar Benjamin Ingrosso hur han såg sin mamma slita för att få ihop vardagen och ekonomin med fyra barnen.

– Jag är så stolt över henne. Shit alltså, min mamma. Hon lever drömlivet nu. Hon har slitit i alla år och försörjde oss genom att åka runt i köpcentrum och på företagsgig men det har hon inte behövt göra de senaste åren efter succén med ”Wahlgrens värld, säger han.

Expressen har varit i kontakt med Benjamin Ingrosso som inte har något mer att tillägga.