Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens irritation på Carola

Carola.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Pernilla Wahlgren.Foto: SVEN LINDWALL
Carola 1983.Foto: TORBJÖRN ANDERSSON

I det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla Wahlgren om konkurrensen mellan henne och Carola Häggkvist.

Och artisterna verkar inte direkt ha dragit jämnt.

– Jag var så jävla irriterad, säger Pernilla Wahlgren i podden.

I söndags släpptes ett nytt avsnitt av Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams podcast "Wahlgren & Wistam" och där berättar Pernilla Wahlgren om konkurrensen mellan henne och Carola Häggkvist.

Båda var enormt stora artister under 80- och 90-talen men bakom kulisserna störde de båda sångfåglarna sig på varandra. Åtminstone enligt Pernilla Wahlgren.

– Jag och Carola var ju lite konkurrenter ändå. Jag kommer ihåg att jag träffade henne på någon tillställning, tjejfest eller vad det nu var. Jag hade på mig en skinnjacka från något ställe som jag inte kommer ihåg just nu men som var väldigt inne då. Alla köpte sina grejer där, säger Pernilla Wahlgren i podden.

 

LÄS MER: Pernillas kärleksrevansch – med mystiske mannen 

 

Hon fortsätter:

– Sedan kom hon nästa vecka och hade köpt precis samma jacka. Och jag var så jävla irriterad. Hon snodde min stil. Det var så här "ska hon också börja ha svarta kläder? Kan inte hon ha sina kycklinggula kläder?". Jag tyckte ju att jag var lite för cool faktiskt. Det tyckte jag nog. Och jag var ju lite cool också.

Pernilla Wahlgren har förlåtit Carola

I dag har Pernilla Wahlgren dock begravt stridsyxan.

– Jag har släppt det nu.

 

LÄS MER: Carolas heta möte med väninnan 

 

Nyligen återvände Carola Häggkvist till Sverige från Sydafrika där hon bor tillsammans med pojkvännen Jimmy Källqvist och dottern Zoe. Paret bor i Sydafrika halvårsvis.

Pernilla Wahlgren är förutom podcasten även aktuell i Kanal 5-serien "Wahlgrens värld" där hennes dotter Bianca Ingrosso har en stor roll.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.