Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens invit till unga sportprofilen

Pernilla Wahlgren har en beundrare. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Det är ingen mindre än den 28-åriga basketspelaren Adam Rönnqvist. Foto: Instagram
Kommer dejten att bli av? Foto: Instagram.

Den 28-åriga basketspelaren, Adam Rönnqvists, dröm är att få en middag med artisten Pernilla Wahlgren.

Nu försöker Instagram-följarna ordna dejten och Pernilla verkar inte helt omöjlig.

”Hörde jag ligga?”, kommenterade Pernilla Wahlgren skämtsamt.

Artisten Pernilla Wahlgren, 52, har levt som ensamstående fyrabarnsmamma i 10 år. Nu verkar det som att det finns chans till romans för den folkkära sångerskan.

Den 28-åriga basketspelaren, Adam Rönnqvist, från Östersund säger i sin spelarpresentation att hans drömmiddagsgäst är just Pernilla Wahlgren. En önskan som nu har nått Pernilla själv.

Basketspelaren syns i videon sitta vid ett romantiskt uppdukat middagsbord med tända ljus, rapporterar lokala medier. Adam Rönnqvists önskan spred sig fort. Folk runt Adam bestämde sig för att önskan skulle bli verklighet och på Jämtlands baskets Instagram kunde man snart läsa: ”Hjälp Adam Rönnqvist att träffa Pernilla Wahlgren”.

https://www.instagram.com/p/BuWwsDBIkWw/

 

Pernilla Wahlgren: ”Hörde jag ligga?”

Linus Wahlgren, 41, som är Pernillas bror fick nys om inlägget och tog direkt saken i egna händer.

”Detta är briljant! Jag ska göra allt i min makt för att få Adam Rönnqvist som svåger”, skrev Linus Wahlgren i en kommentar.

Även Pernilla Wahlgren själv såg till slut inlägget.

”Hörde jag ligga?”, kommenterade Pernilla Wahlgren skämtsamt, varpå Jämtlands baskets konto svarar:

”Vi i Norrland är inte lika framåt, vi kanske kan börja med en middag? Välj tid och plats, men inte på lördag, då har vi hemmamatch.”

”Hon får gärna höra av sig”

Det är många följare som ivrigt väntar på middagen, som enligt Adam Rönnqvist inte ännu blivit av.

– Men hon får gärna höra av sig, säger Adam Rönnqvist till Hänt.

Pernilla Wahlgren avslöjade nyligen att hon i höstas gav dejtingappen Tinder ett försök, men nätdejtandet fick ett hastigt slut.

– Det blev väldigt kortvarigt för mig. Jag hann registrera mig och hade en profil. Men det var bara jobbigt, det blev ännu ett moment i mitt liv. När folk väl svarade kände jag mig tvungen att sitta och svara. Jag tycker inte det är så kul att mejla och skriva sms överhuvudtaget och det går ju ut på det. Det blev ingen dejt, sa hon då.

Men att Pernilla Wahlgren slutat med nätdejtandet betyder inte att hon stängt dörren för en framtida partner. Hon är öppen för att träffa någon – men det behöver bli på ett annat sätt.

– Om det skulle hända så hoppas jag att det sker under någon middag eller resa. Jag vill att det händer spontant och inte uppstyrt. Nätdejting är fantastiskt för jättemånga, men inte för mig, sa hon och fortsatte:

– Jag mår så himla bra i mig själv just nu, så jag har inget behov av att träffa någon.

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren.