Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens dom mot Måns nakenvideo

Se när Måns Zelmerlöw kastar kläderna
Måns Zelmerlöws avklädda reklamfilm för Meds har både hånats och hyllats. Foto: Meds
Pernilla Wahlgren diskuterar reklamfilmen i sin podcast ”Wahlgren och Wistam”. Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Måns Zelmerlöw har både hånats och hyllats för reklamfilmen där han bland annat rider på en häst – utan en tråd på kroppen.

Nu ger Pernilla Wahlgren sin dom över artistkollegans nakenvideo.

– Jag var lite skeptisk först, säger hon i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Måns Zelmerlöw, 32, gifte sig häromveckan i Kroatien med kärleken Ciara Janson, 32.

Bröllopet hamnade dock delvis i skuggan av den reklamfilm för nätapoteket Meds, ett företag han är delägare i, som släpptes i samma veva. I den över två minuter långa videon framför Måns Zelmerlöw ett slags hyllningssång till företaget samtidigt som han porträtteras i en rad miljöer.

Eurovisionvinnaren syns bland annat barbröstad i sängen, med uppknäppt skjorta i hällregn, kramandes får – och naken på en hästrygg.

Videon, som visats över 335 000 gånger på Youtube, har väckt reaktioner och Måns Zelmerlöws insats har både hånats och hyllats.

Det här är familjen Wahlgren

Pernilla Wahlgrens dom mot reklamfilmen

I podcasten ”Wahlgren och Wistam” ger nu Pernilla Wahlgren, 51, sin dom över reklamfilmen – hon tycker att folk borde förstå att den är ironisk.

– De driver med allt ju, de driver med pojkband, med sexiga videos. Sedan kanske andra tycker att ”ska han göra detta om han vill bli tagen seriöst som popartist”. Det är ju frågan men jag tittade på hela nu. Jag var lite skeptisk först men jag såg hela och jag tycker den är rolig, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Hon och Sofia Wistam, 53, diskuterar också huruvida videon gör att Måns Zelmerlöw tappar sin kredibilitet.

– Hade sångaren i Kent gjort det, eller Håkan Hellström, då hade man ju bara: ”Va? Där tog hans kredd slut!” Men Måns Zelmerlöw har ju varit ironisk i Melodifestivalen och jag tycker han kan gå ur det här med heder, jag tyckte det var roligt, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Måns Zelmerlöw till ”bjuda på sig själv”

Expressen har varit i kontakt med Pernilla Wahlgren som säger att hon inte har några fler kommentarer i ämnet utöver det som framkommer i ”Wahlgren och Wistam”.

Meds marknadschef Marika Baltscheffsky har tidigare sagt att Måns Zelmerlöw var ”superpositivt inställd till att verkligen bjuda på sig själv och göra humoristiskt kommunikation”.

– Jag tror att han tyckte det var kul. Jag blev väldigt chockad över hur bra han var på att rida. Han var väldigt hästvan. Han tyckte det var roligt. Han är väldigt härlig att jobba med, för han bjuder väldigt mycket på sig själv.