Pernilla Wahlgrens ärliga ord om sitt ex Joachim

Pernilla Wahlgren är aktuell med sin jubileumsshow "Kort, glad och tacksam".
Foto: TOMMY HOLL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Pernilla Wahlgren och exmannen Emilio Ingrosso firar sonen Benjamin Ingrossos vinst i Melodifestivalen.
Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren och exet Joachim Lennholm på en fest 2005 när de fortfarande var tillsammans.
Foto: ROGER VIKSTRÖM

Att hålla sams med sina ex är inte alltid lätt.

Pernilla Wahlgren tycker det är viktigt att hålla sams för barnens skull, och har försonats med sina ex.

– Jocke och jag har haft en bra dialog hela tiden där vi hjälps åt, säger Wahlgren i M-magasin.

Förra året, på julafton, fyllde Pernilla Wahlgren 50 år. Nu är hon aktuell med sin egen jubileumsshow för att fira sina 40 år i nöjesbranschen. I en stor intervju med M-magasin berättar hon om showen men även om sin familj och relationen hon har med sina ex Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm.

– Det är otroligt viktigt att båda bjuder till för barnens skull. Jocke och jag har haft en bra dialog hela tiden där vi hjälps åt. Emilio och jag hade ju nästan så långt ifrån en bra relation man kan komma förut men nu har vi försonats, säger Pernilla Wahlgren till M-magasin.

Hon berättar att barnen ofta hälsar på sin pappa på Mallorca där han bor. Pernilla Wahlgren har också själv varit där och ätit på Emilio Ingrossos restaurang, och gillar hans nya fru Åsa och hennes barn.

Handplockat roliga vänner

Jubileumsföreställningen som Pernilla Wahlgren nu är aktuell med är en resa genom hennes liv och karriär. Hon har handplockat personer som ska vara med i showen, och valt några av sina närmaste vänner och roligaste arbetskollegor.

– Jag har verkligen fått ihop min drömensemble. Jag älskar att jobba med humor och de här människorna får mig att skratta - både på och utanför scenen, säger Pernilla Wahlgren till M-magasin.

Showen heter Kort, glad och tacksam och hon åker runt på turné med den i landet just nu och till den 8 april.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.