Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pernilla Wahlgrens ångest inför flytten till lyxhuset

Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom / KARIN TORNBLOM
Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

I sommar får Pernilla Wahlgren äntligen ta ett kliv över tröskeln till sitt nybyggda lyxhus. 

Men inför flytten har hon en hel del ångest. 

– Jag är jättenervös, måste jag säga, för nya huset. Att jag inte har ritat in någon förvaring och jag har inte ett garage att trycka in skiten i, säger hon i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.  

I sommar är tiden kommen. Pernilla Wahlgren, 54, får äntligen flytta in i sitt specialritade lyxhus på Lidingö i Stockholm. 

Men först måste hon rensa i sitt nuvarande hus – vilket inte har visat sig vara helt enkelt.

Pernilla Wahlgren har anställt en person som hjälper henne – som hon aldrig skulle ha klarat sig utan. Hon berättar i sin podcast ”Wahlgren och Wistam” att hennes flyttförebild är Camilla Läckberg, 47. 

– Jag vet inte om hon förskönar på sin instagram men nu har jag sett henne flytta två gånger och jag hör inte ett ord om att det är jobbigt, att hon har ångest, säger Wahlgren.

För henne ser det ut som att Läckberg anställer en flyttfirma som kommer in och gör rubbet. 

– Det känns som att de bara packar ner allting och så åker hon iväg på någon lyxsemester under tiden. Så hon är inte ens där. Hon köper sig fri. 

 ”Jag är jättenervös”

Själv har Pernilla Wahlgren en hel del ångest inför flytten. 

– Jag har ångest för det här som som du sa, att man måste vara på rätt humör för att öppna garagedörren och orka rensa. Jag kan inte välja det. Häromdagen skulle jag göra det och jag hade ett sånt motstånd i hela  mig och det är för att den där jävla garagedörren har stått där i tio år och jag har tryckt in saker. Och jag vet det, säger hon till Sofia Wistam. 

Wahlgren fortsätter: 

– Det blev en bra rensning tillslut men jag är jättenervös, måste jag säga, för nya huset. Att jag inte har ritat in någon förvaring och jag har inte ett garage att trycka in skiten i. 

Oväntade presenten: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.