Pernilla Wahlgren Foto: Kanal 5Pernilla Wahlgren Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren Foto: Kanal 5
Wahlren och Sofia Wistam på årets Kristallengala. Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅNWahlren och Sofia Wistam på årets Kristallengala. Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Wahlren och Sofia Wistam på årets Kristallengala.  Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Stora ilskan mot Pernilla Wahlgren – efter bilden

Publicerad

Pernilla Wahlgren fick hård kritik för lyxresan till Dubai.

Nu slår hon tillbaka mot ilskan i sin blogg.

"ALLA resor som spelas in för tv står produktionsbolaget så klart för", skriver Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren har uppdaterat flitigt från sin semester i Dubai tillsammans med vännerna Sofia Wistam, Jessica Wahlgren och Emilia Löf Karlsson. På Instagram visar hon upp när de rider på kameler, äter middag i öknen och köper skor – vilket resulterat i upprörda kommentarer.

”Fick en bitter eftersmak i munnen då alla kvinnor i landet fortfarande behandlas som lägre stående varelser”, kommenterade en person medan en annan uppmanade Pernilla Wahlgren att "vägra diktaturer":

”Tänk på gästarbetarna också. Som jobbar som slavar nästintill. Vägra diktaturer. Vägra Arabiska halvön."

https://www.instagram.com/p/BaDSnGzjp_w/?taken-by=pernillawahlgren

”Det finns faktiskt andra som jobbar och sliter, på riktigt lite mer och som VERKLIGEN skulle vara värda ÅTMINSTONE en resa nånstans”, skrev en annan person.

 

LÄS MER: Hårda kritiken mot Pernilla Wahlgren efter husköpet 

 

Pernilla Wahlgren: "Fantastiska dagar i Dubai"

Nu bemöter Pernilla Wahlgren kritiken i kommentarsfältet till sin blogg, där hon menar att det är produktionsbolaget för realityserien "Wahlgrens värld" som står för resan.

"ALLA resor som spelas in för tv står produktionsbolaget så klart för. Detta gäller ALLA typ av program. I mitt fall är det däremot olika från gång till gång eftersom jag spelar in en realityserie om mitt liv där jag råkar resa en hel del, och där jag själv väljer vilka resor som ska dokumenteras i programmet eller ej. Så om jag har en resa bokad sedan länge som jag själv har betalat, och sedan filmteamet följer med så betalar dom självklart varken sina resor eller sitt boende", skriver Pernilla Wahlgren.

https://www.instagram.com/p/BaIScyFjMHH/?taken-by=pernillawahlgren

På sin Instagram beskriver Wahlgren sin Dubai-resa som "fantastiska dagar" i ett inlägg till vännerna.

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren har inte tid för pojkvänner

 

"Tack älskade vänner för fantastiska dagar i Dubai! Älskar att skratta , äta , dricka bubbel, laga mat , åka skridskor & rida kamel med er", skriver Pernilla Wahlgren.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag