Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernilla Wahlgren prövar sig fram – avslöjar kärlekshoppet

”Wahlgrens värld”-aktuella Pernilla Wahlgren har inte officiellt haft någon pojkvän på tio år och säger att hon trivs som singel. Foto: SVEN LINDWALL
”Wahlgrens värld”-aktuella Pernilla Wahlgren, 51, har inte haft någon officiell pojkvän sedan uppbrottet från yngste sonens pappa, vilket nu är tio år sedan. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Nu berättar artisten att hon i höstas gav dejtingappen Tinder ett försök, men nätdejtandet fick ett hastigt slut. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

”Wahlgrens värld”-aktuella Pernilla Wahlgren har inte officiellt haft någon pojkvän på tio år och säger att hon trivs som singel.

Men artisten har inte stängt dörren för kärlek och avslöjar att hon testar sig fram för att hitta rätt i dejtingdjungeln.

– Jag hoppas det sker under någon middag eller resa, säger hon.

”Wahlgrens värld”-aktuella Pernilla Wahlgren, 51, har inte haft någon officiell pojkvän sedan uppbrottet från yngste sonens pappa, vilket nu är tio år sedan.

Nu berättar artisten att hon i höstas gav dejtingappen Tinder ett försök, men nätdejtandet fick ett hastigt slut.

– Det blev väldigt kortvarigt för mig. Jag hann registrera mig och hade en profil. Men det var bara jobbigt, det blev ännu ett moment i mitt liv. När folk väl svarade kände jag mig tvungen att sitta och svara. Jag tycker inte det är så kul att mejla och skriva sms överhuvudtaget och det går ju ut på det. Det blev ingen dejt, säger hon.

Men att Pernilla Wahlgren slutat med nätdejtandet betyder inte att hon stängt dörren för en framtida partner. Hon är öppen för att träffa någon – men det behöver bli på ett annat sätt.

–  Om det skulle hända så hoppas jag att det sker under någon middag eller resa. Jag vill att det händer spontant och inte uppstyrt. Nätdejting är fantastiskt för jättemånga, men inte för mig, säger hon och tillägger:

– Jag mår så himla bra i mig själv just nu, så jag har inget behov av att träffa någon.

 

 

Efter succén med Benjamin – Pernillas framtidsdröm

Förra året belönades ”Wahlgrens värld” med tv-priset Kristallen för ”Årets program”. Dessutom tog Pernilla Wahlgren emot pris på Humorgalan för sin föreställning ”Kort, glad och tacksam”. 

Trots de senaste årens framgångar så har Pernilla Wahlgren fortfarande drömmar kvar att uppfylla. 

I sin turnéföreställning framför artisten ”Theos sång”, en låt hon skrivit själv tillsammans med sonen Benjamin Ingrosso. Den handlar om vemodet i att inte ha sin yngste son hos sig på heltid efter separationen. Låten har fått uppskattning av publiken, nu ska den spelas in och ges ut.

– Jag har med en låt i showen som jag och Benjamin har skrivit, den handlar om Theo. Jag har inte gett ut den ännu, men ska spela in den. I samband med det finns planer på att spela in mer musik, säger hon.

Pernilla Wahlgren avslöjar att hon vill släppa en skiva med egen musik. Precis som med ”Theos sång” kan hon tänka sig att ta hjälp av andra låtskrivare och familjemedlemmar.

– Jag skulle vilja göra mer musik, en ny platta. Jag känner att jag gärna vill vara med och skriva själv, säger hon.

 

 

Pernilla Wahlgren i julkalendern

I mars inleds något som Pernilla Wahlgren länge sett fram emot – inspelningen av årets julkalender.

– Julkalendern har jag alltid velat vara med och göra. Det ska bli skitkul. Vi börjar spela in i mars. Den utspelar sig i tomtens verkstad och jag spelar tomtemor. 

”Wahlgrens värld” visas på torsdagar kl 21 i Kanal 5.