Pernilla Wahlgren. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINENPernilla Wahlgren. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Pernilla Wahlgren.  Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Pernilla Wahlgren. Foto: VERONICA KINDBLAD / EXPRESSEN VERONICA KINDBLADPernilla Wahlgren. Foto: VERONICA KINDBLAD / EXPRESSEN VERONICA KINDBLAD
Pernilla Wahlgren. Foto: VERONICA KINDBLAD / EXPRESSEN VERONICA KINDBLAD

Pernilla Wahlgren hyllas för nya stilen

Publicerad

"Kortare och mörkare", skriver sångerskan Pernilla Wahlgren, 49,
i Instagraminlägget.

Nu hyllas artisten för sin nya stil.

"Passar helt perfekt på dig", skriver en följare.

 

Sångerskan Pernilla Wahlgren, 49, hyllas nu för sitt senaste inlägg på Instagram. Där visar hon en helt ny stil där det blonda hårsvallet ersatts av kortare och mörkare hår.

"Liten remake. Kortare och mörkare", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Pernilla Wahlgren hyllas för stilen

Bilden har gillats nära 8 000 gånger och de berömmande kommentarerna väller in.

https://www.instagram.com/p/BWiRaXBD7A9/?taken-by=pernillawahlgren&hl=sv

"Tio år yngre", skriver en person.

"Skitsnyggt Pernilla" skriver en annan och gör tummen upp.

LÄS MER: Laila och Pernilla stora spricka efter splittringen

En annan skriver:
"Passar helt perfekt på dig. Jättefint".

"Så fint, passar du jättebra i", skriver en annan.

Andra följare passar även på att hylla henne för klänningen som hon bär på bilden.

Även sonen Benjamin Ingrosso uttrycker sin förtjusning.

"Snygging", skriver han.

Pernilla Wahlgren kritiserades efter loppis

Pernilla Wahlgren fick i veckan ta emot kritik efter en loppis som hon haft tillsammans med dottern Bianca. 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren svarar på kritiken  

Läsarna kritiserade henne för att hon inte skänker bort pengarna som hon fick in. Hon svarade senare på kritiken på sin blogg.

"Nu ville vi bara bli av med allt, så vi satte vi bara låga priser. Inget över 300 kr.  100 kronor för alla skor och stövlar – även flera från Gucci, och 100 kronor för alla väskor – däribland en näst intill oanvänd Pradaväska som jag köpt på Nathalie Shuterman", skriver artisten Pernilla Wahlgren på bloggen. 

Dottern Bianca Ingrosso flyttar hemifrån

Artisten hade loppisen tillsammans med dottern Bianca Ingrosso eftersom att hon nu ska flytta hemifrån och ville bli av med kläder, skor och väskor. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag