Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgren: "Alla är nervösa"

Pernilla Wahlgren är nervös inför "Let's dance"-premiären på fredag. "Jag är van att gömma mig bakom sången när jag står på scen, så nu känner jag mig lite naken", säger hon.Foto: Olle Sporrong

"Let´s dance"-premiären närmar sig med stormsteg. I morgon smäller det - och deltagarna börjar känna av pressen inför tv-dansen.

– Ja, gud ja. Alla är nervösa, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.se.

I morgon drar årets omgång av "Let's dance" i gång, och deltagarna kommer att bjuda tv-tittarna på både vals och cha cha cha i premiärprogrammet.

Sistnämnda dans ska Pernilla Wahlgren ta sig an tillsammans med dansaren Tobias Bader. Men trots att dansen sitter bra efter alla repetitioner och att hon har en scenvana som inte går av för hackor är hon pirrig inför tv-dansen.

– Jag är van att gömma mig bakom sången när jag står på scen, så nu känner jag mig lite naken, säger hon till Expressen.se.

Först ut

Hon är först ut på dansgolvet i morgon - men det ser hon bara som en fördel.

– Det är ganska skönt. Vi gör ju öppningsnumret tillsammans allihop och då kan jag lika gärna fortsätta direkt. Ofta är det ju väntan man blir nervös av, säger hon.

Men nervositeten slipper hon ändå inte helt - sitt startnummer till trots. Hon har nämligen redan nu börjat känna sig pirrig inför vad som komma skall. En känsla hon menar att hon delar med alla de övriga deltagarna.

- Ja, gud ja. Alla är nervösa. Det här är nytt för alla.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.