Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla slår tillbaka efter påstådda hånet mot Niclas ex

Pernilla Wahlgren uppges ha kärlekshånat Niclas Wahlgrens exflickvän. Nu slår artisten tillbaka och menar att det aldrig har skett. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: MICHAELA HASANOVIC
Foto: Privat.

Pernilla Wahlgren uppges ha kärlekshånat Niclas Wahlgrens exflickvän.  

Nu slår artisten tillbaka och menar att det aldrig har skett. 

– Jag lägger mig inte i Niclas relationer, förklarar Pernilla Wahlgren.

Niclas Wahlgren, 53, var tidigare öppen med sin relation till den då nya kärleken Julia Friberg, 39. På sina sociala medier delade han med sig av både pussbilder och hemmamys i soffan. När paret efter ett par veckor plötsligt avslutade förhållandet spekulerades det en hel del kring parets relation och vad som orsakat det till synes plötsliga avslutet.

"Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig att känna att det var på riktigt", skrev Julia Friberg till Expressen efter uppbrottet. 

"I mitten av december svalande det plötsligt och han släppte all kontakt". 

 

 

”Vem är Julia?”

Efter uppbrottet rapporterade Hänt kring paret och kunde avslöja att Niclas syster, Pernilla Wahlgren, 51, under en presskonferens för Kanal 5:s program "Wahlgrens värld" sagt sig inte veta vem Julia Friberg var. 

– Vem är Julia? ska hon ha sagt och dottern Bianca ska då ha brutit ihop av skratt, enligt sajten. 

När Pernilla Wahlgren sedan förstod att de pratade om Niclas exflickvän ska hon ha sagt att hon visste att brodern har dejtat någon tjej men att det inte varit något seriöst, skriver Hänt

– Jag vet att han dejtade någon tjej, men det var väl inte seriöst och det tog ju slut. Nej, det var ingen vi hann träffa, menar Hänt att Pernilla har sagt. 

 

 

Vill inte lägga sig i Niclas relation

När Expressen når Pernilla Wahlgren för att fråga om händelsen tillbakavisar hon uppgifterna. 

Sångerskan förklarar att hon inte vill lägga sig i broderns relationer och att hon inte vet något om hans relation till Julia Friberg eller vad som ska ha hänt dem emellan.

– Det har jag ingen aning om, jag lägger mig inte i hans relationer utan jag svarade bara att det inte var någon jag hunnit träffa, förklarar Pernilla Wahlgren.

Att relationen inte ska ha varit seriös kan hon inte heller besvara utan förklarar att det inte heller är något hon vill lägga sig i. Artisten förklarar att hon under presskonferensen inte ska ha sagt något angående förhållandets allvar.

– Det var säkert seriöst från Niclas sida, det är inget jag vet något om, säger Pernilla Wahlgren.