Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla och Biancas hätska bråk – efter indragna körkortet

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: Youtube / Youtube

Pernilla Wahlgren fick sitt körkort spärrat under hösten, vilket har lett till en del problem i familjen.

I SVT-pratshowen ”Robins” berättar Benjamin Ingrosso om bråken mellan sin mamma och syster – som alla grundat sig i att Wahlgren inte får köra bil.

– Bianca har ett sådant jävla humör och mamma med, säger Benjamin Ingrosso i programmet.

Pernilla Wahlgren, 51, fick sitt körkort spärrat i två månader efter att ha kört i 108 kilometer i timmen på en 70-väg. Lagom till lucia får Pernilla Wahlgren tillbaka sitt körkort, men under hösten har hennes oförmåga att köra bil orsakat en del problem.

Det avslöjar hennes son Benjamin Ingrosso, 22, i SVT-programmet ”Robins”.

Programledarens pik till Pernilla Wahlgren

Programledaren Robin Paulsson konstaterar att Ingrosso inte har lyckats ta körkort, och håller upp olika vägskyltar som artisten ska tyda. När han håller upp en rund skylt med siffran 70 på svarar Benjamin Ingrosso självsäkert:

– Där får man bara kört i 70 kilometer i timmen.

– Ja, det kan du berätta för din mamma, skämtar Robin Paulsson tillbaka.

Benjamin Ingrosso berättar då att hans mammas körkortsfadäs har lett till en del stora bråk mellan Pernilla Wahlgren och hennes dotter Bianca Ingrosso.

– Min syster och min mamma har två hundar, och de bråkar ofta om vem som ska ta hand om hundarna och vem som ska passa dem. Och Bianca har ett sådant jävla humör och mamma med. Så blir det alltid att Bianca ringer och bara ”du får komma och hämta dem”, ”ja men jag har inget körkort”, ”det skiter jag i, sätt dem i en taxi”, säger Benjamin Ingrosso, och härmar sina familjemedlemmar.

Benjamin: ”Morsan kan nu sitta och njuta”

Pernilla Wahlgren verkar också ha upptäckt vissa fördelar med att inte ha körkort ett tag.

– Morsan kan nu sitta och njuta lite av att hon inte har körkort för hon slipper köra alla och skjutsa alla, säger Benjamin Ingrosso.

”Robins” sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.