Pernilla Månsson Colts glädjebesked från Italien

Anne Lundbergs liv med maken under pandemin
Pernilla Månsson Colt har varit nere och hälsat på familjen Olsson Nylander på Sicilien.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
I höst kommer den andra säsongen i SVT.
Foto: MIKE KARLSSON LUNDGREN / SVT BILD TT NYHETSBYRÅN
Pernilla Månsson Colt hos familjen i första säsongen.
Foto: SVT

Många har följt familjen Olsson Nylanders Italien-äventyr i ”Husdrömmar Sicilien”.

Nu kommer programledaren Pernilla Månsson Colt med ett glädjebesked om den kommande andra säsongen.

”Vilken trädgård! Vilket mys. Vilket liv”, skriver hon själv från huset i ett inlägg på Instagram.

Marie Olsson Nylander och Bill Nylander syntes först i flera säsonger av SVT:s populära program ”Husdrömmar” innan de fick sitt eget program med ”Husdrömmar Sicilien”.

Där har tittarna fått följa familjens renovering av det rosa trevåningspalatset ”Palazzo Cirillo”, ett 1700-talshus i den lilla byn Termini Imerese på Sicilien.

Familjen var egentligen bara på semester när de fick för sig att köpa huset. Då det 450 kvadratmeter stora huset hade stort renoveringsbehov landade priset på 800 000 kronor.

Har fortsatt med renoveringen

Men när coronapandemin kom tvingades familjen avbryta renoveringen och har sedan dess haft svårt att fortsätta med projektet.

Men sedan februari har Marie Olsson Nylander delat med sig av nya bilder från det rosa kråkslottet nere i Italien, där familjen under våren har kunnat fortsätta med sitt stora projekt.

”Vi klarade det! Nu återstår bara det hårda arbetet med att klippa, fixa och trixa så ni kan se vår realityserie den 30 september”, skrev hon i ett inlägg på Instagram tidigare i veckan.

I början av veckan kom dessutom programledaren Pernilla Månsson Colt, som tidigare i flera år även ledde ursprungsprogrammet ”Husdrömmar” med en uppdatering direkt från Italien där hon besökt familjen och deras rosa palats.

”På plats vid ett rosa hus på Sicilien”, skriver hon i ett inlägg.

Det rosa palatset som renoveras.
Foto: SVT
Marie Olsson Nylander.
Foto: Hans Shimoda/TT

Pernilla Månsson Colts bilder från huset 

Hon delar också med sig av bilder på middagssällskapet i den lummiga trädgården.

https://www.instagram.com/p/CQXwwXTpneg/

”Och vilken trädgård! Vilket mys. Vilket liv. I SVT i höst”, skriver hon vidare.

I början av 2021 var familjen Olsson Nylander också i ropet då man beslutade sig för att sälja sitt uppmärksammade hus i skånska Höganäs till ett utgångspris på 14 miljoner kronor. Men det blev aldrig någon försäljning då makarna drog sig ur.

”Huset vi ville köpa gick oss ur händerna då det var i sämre skick än vad någon visste. Så vi tog bort vårt hus från marknaden”, har Marie Olsson Nylander tidigare berättat för Kvällsposten i ett sms. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.