Pernilla förstummad av detaljen – i Niclas Wahlgrens nakna bild

Niclas visar upp superkroppen han åstadkommit efter alla timmar i gymmet.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Foto: SVEN LINDWALL

Niclas Wahlgren delar gärna med sig av sin superkropp – både på sociala medier och i den gemensamma familjechatten.

Ibland blir det dock lite mer naket än det är tänkt, berättar systern Pernilla Wahlgren.

– Det enda han har på sig är en liten handduk och så gör han en jättevig kickspark rätt upp i luften. Och vad ser man då, säger Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Det var bara några veckor sedan Niclas Wahlgren, 54, avslöjade att han bestämt sig för att utbilda sig till personlig tränare. Ett beslut som kommit från det starka intresse radioprofilen fått för träning och hälsa under en längre tid.

”Vill göra det för att jag gillar att lära mig nya saker, men också för att jag utvecklar egna träningsresor där jag kan bidra med en massa mer än som bara inspiratör”, sa Niclas Wahlgren då i ett meddelande.

Pernilla Wahlgren: ”Vad ser man då”

Intresset för träningen innebär också att Niclas Wahlgren gärna lägger ut bilder på sociala medier, på den superkropp han åstadkommit efter alla timmar i gymmet.

Och inte heller är det bara på Instagram han delar lättklädda bilder. Systern Pernilla Wahlgren, 51, berättar i podcasten ”Wahlgren och Wistam” att han även skickar bilder till familjen. När Niclas Wahlgren nyligen ville visa upp sin dagsform blev det lite mer naket än det kanske var tänkt.

– Då skriver Niclas så här ”när jag ändå har er på tråden alla i familjen, jag har ju kommit i gång med träningen och nu har jag blivit vig igen”, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Hon beskriver att brodern på bilden står iförd enbart en handduk i sin trädgård på bilden.

– Det enda han har på sig är en liten handduk och så gör han en jättevig kickspark rätt upp i luften. Och vad ser man då?

https://www.instagram.com/p/B0c408kp9Rg/?utm_source=ig_embed

Podcast-kollegan och vännen Sofia Wistam frågar om han skickade bilden till familjen, trots att det syntes mer än vad som kanske var menat. Varpå Pernilla Wahlgren skrattar och svarar att han var snäll och censurerade.

– Han skickar den till sin mamma, pappa och sina syskon. Men han har varit snäll, han har blurrat det som sticker ut där under handduken. Men det är väldigt roligt att han tar den där bilden, ser att den lilla pillevicken hoppar ut och så blurrar han den och skickar den till sin familj, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.