Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pernilla: Därför klickade det med Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens kärlekshelg i lyxbåten med nya killen
Pernilla Wahlgen gästar Kristin Kaspersens podcast och berättar om nya kärleken Christian Bauer.
Foto: Karin Törnblom / IBL
Paret firade nyligen midsommar tillsammans.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Kristin Kaspersen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Efter många år som singel där Pernilla Wahlgren oftast dejtat yngre killar har hon hittat kärleken igen.

Själv är hon övertygad om att åldern och tidpunkten i livet var avgörande för att våga satsa på förhållandet med Christian Bauer.

– Han har till och med barnbarn och det är superhärligt, säger hon i podcasten ”Kristin Kaspersen Nyfiken på”

Det var tidigare i år som Pernilla Wahlgren, 53, gick ut med att hon hittat en ny kärlek i 55-årige modellen och försäljningschefen Christian Bauer.

När Wahlgren och mamman Christina Schollin, 83, gästar Kristin Kaspersens pod ”Kristin Kaspersen Nyfiken på” berättar hon mer om förälskelsen och vad hon själv tror är nyckeln till att det skulle fungera den här gången.

– Vi har träffats i rätt tid i livet. Hade vi träffats tidigare hade han nog inte varit bra för mig och jag inte bra för honom. Nu är vi kompatibla.

Lär känna nya kärlekens barn

Att det fungerar bra med varandras respektive familjer är också en avgörande faktor, menar hon.

– Det är väldigt viktigt för oss båda att vi är otroligt familjekära båda två. Och våra respektive barn betyder jättemycket. Så det har ju varit så himla kul att få träffa och lära känna hans barn. Eller jag håller på att lära känna dem kan man väl säga, men de är superhärliga. Och han går jättebra ihop med mina.

Pernilla Wahlgren tror också att åldern i sig är en viktig del till att verkligen har klickat mellan dem. Under artisten och tv-profilens singel-år har hon ibland träffat män där åldern till sist kanske blivit ett hinder, berättar hon.

– Jag har dejtat yngre och det är absolut inget fel med det heller. Men det är väldigt skönt med någon som är i samma ålder, som har barn, vuxna barn. Han har till och med barnbarn och det är superhärligt.

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin tillsammans. Med var sin ny tatuering.
Foto: Instagram

Schollin: ”Toklycklig för hennes skull”

Wahlgrens mamma Christina Schollin uttrycker också sin glädje över att dottern har hittat kärleken igen.

– Jag är toklycklig för hennes skull. Det är som att ett helt nytt liv öppnar sig, för nu har du någon vid din sida.

– Vi har ju lärt känna honom. Pernilla har ju då introducerat honom för familjen som det heter och det är helt underbart. Hon har lyckats få en man som är händig också vilket inte har hänt förut, fortsätter hon nöjt. 

Pernilla Wahlgren säger också att man aldrig vet vad som händer i framtiden men förhoppningen är så klart att det nya förhållandet ska vara det sista.

– I vår ålder är man ganska less på att dejta så man hoppas ju att det här är för gott.

Benjamin Ingrossos ärliga ord om mammas nya kille

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.