Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Per Morberg tillbaka med matprogram i tv

Har du saknat Per Morberg i tv?
Foto: Cornelia Nordström
Nu gör han comeback med sitt matlagningsprogram "Vad blir det för mat?".
Foto: Cornelia Nordström

Har du saknat Per Morberg i TV?

Nu gör han comeback med sitt matlagningsprogram "Vad blir det för mat?", i Sjuan.

"Ja då var det dags igen! Nu börjar vi på riktigt att spela in världens bästa mat-tv igen!", skriver Per Morberg själv på Facebook.

I höst är det dags för Per Morberg att ställa sig i köket igen. Då gör nämligen tv-kockens program "Vad blir det för mat?" comeback på Sjuan. I ett nytt inlägg på tv-kanalens Facebooksida visar Per Morberg nämligen hur han tillagar en svensk älgstek – och avslöjar samtidigt att hans matlagningsshow återvänder till tv.

– I höst kommer det nya program. Här är en hälsning från Karibien. Now get the fuck out of here, säger han i videon.


LÄS MER: Därför lämnade Per Morberg "Sveriges mästerkock"

Per Morberg: "Världens bästa mat-tv"

Per Morberg har också delat klippet på sin officiella Facebooksida och bekräftat att han återigen kommer att laga mat i tv-rutan.

"Ja då var det dags igen! Nu börjar vi på riktigt att spela in världens bästa mat-tv igen!", skriver han i inlägget.

Per Morbergs matlagningsprogram "Vad blir det för mat?" började sändas 2007 och det sista programmet gick 2010.  Vad blir det för mat I höst gör Sveriges mest färgstarke kock med sitt färgstarka språk comeback i Sjuan! Vi får återigen följa Per Morbergs matlagningskonst i "Vad blir det för mat" :D Hälsa Per välkommen tillbaka här! :)
 Publicerat av TV4 den 6 april 2016

 LÄS MER: Per Morbergs sågning av "Sveriges mästerkock"

Per Morberg hoppade av "Sveriges mästerkock"

Därefter fortsatte Morberg som domare i TV4:s "Sveriges mästerkock" där han mellan 2011 och 2013 bedömde deltagarnas mat tillsammans med Markus Aujalay och Leif Mannerström.

Per Morberg lämnade tv-programmet efter tre säsonger för att satsa mer på sitt skådespeleri. Genom sin skådespelarkarriär har han bland annat setts i tv-serier som "Rederiet", "Svenska hjärtan och "Hem till midgård" och filmer som "Beck", "Wallander" och "Så som i himmelen".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.