Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Per Morberg tillbaka med matprogram i tv

Har du saknat Per Morberg i tv?
Foto: Cornelia Nordström
Nu gör han comeback med sitt matlagningsprogram "Vad blir det för mat?".
Foto: Cornelia Nordström

Har du saknat Per Morberg i TV?

Nu gör han comeback med sitt matlagningsprogram "Vad blir det för mat?", i Sjuan.

"Ja då var det dags igen! Nu börjar vi på riktigt att spela in världens bästa mat-tv igen!", skriver Per Morberg själv på Facebook.

I höst är det dags för Per Morberg att ställa sig i köket igen. Då gör nämligen tv-kockens program "Vad blir det för mat?" comeback på Sjuan. I ett nytt inlägg på tv-kanalens Facebooksida visar Per Morberg nämligen hur han tillagar en svensk älgstek – och avslöjar samtidigt att hans matlagningsshow återvänder till tv.

– I höst kommer det nya program. Här är en hälsning från Karibien. Now get the fuck out of here, säger han i videon.


LÄS MER: Därför lämnade Per Morberg "Sveriges mästerkock"

Per Morberg: "Världens bästa mat-tv"

Per Morberg har också delat klippet på sin officiella Facebooksida och bekräftat att han återigen kommer att laga mat i tv-rutan.

"Ja då var det dags igen! Nu börjar vi på riktigt att spela in världens bästa mat-tv igen!", skriver han i inlägget.

Per Morbergs matlagningsprogram "Vad blir det för mat?" började sändas 2007 och det sista programmet gick 2010.  Vad blir det för mat I höst gör Sveriges mest färgstarke kock med sitt färgstarka språk comeback i Sjuan! Vi får återigen följa Per Morbergs matlagningskonst i "Vad blir det för mat" :D Hälsa Per välkommen tillbaka här! :)
 Publicerat av TV4 den 6 april 2016

 LÄS MER: Per Morbergs sågning av "Sveriges mästerkock"

Per Morberg hoppade av "Sveriges mästerkock"

Därefter fortsatte Morberg som domare i TV4:s "Sveriges mästerkock" där han mellan 2011 och 2013 bedömde deltagarnas mat tillsammans med Markus Aujalay och Leif Mannerström.

Per Morberg lämnade tv-programmet efter tre säsonger för att satsa mer på sitt skådespeleri. Genom sin skådespelarkarriär har han bland annat setts i tv-serier som "Rederiet", "Svenska hjärtan och "Hem till midgård" och filmer som "Beck", "Wallander" och "Så som i himmelen".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.