Lars Winnerbäck Foto: SVTLars Winnerbäck Foto: SVT
Lars Winnerbäck Foto: SVT
Per GesslePer Gessle
Per Gessle

Per Gessle gör succé med Lars Winnerbäck

Publicerad

Per Gessle, 58, sjunger en duett tillsammans med Lars Winnerbäck.

I fredagens Skavlan framför de låten "Småstadsprat" tillsammans.

"Sångarnas röster trivs på samma plats", har Expressens musikexpert Anders Nunstedt tidigare skrivit.

Per Gessle gästar Skavlan under fredagskvällen.

I prorgammet berättar han bland annat att han tycker om att ta selfies.

– Jag vet inget annat. Jag vet att varje gång jag lämnar mitt hem så ska jag ta en selfie. Jag förutsätter det. Är det ingen som vill ta en selfie med mig blir jag jättedeppig, säger han.

Per Gessle är aktuell med två plattor i år. I april kommer albumet "En vacker natt" och i september kommer "En vacker dag". På båda plattorna sjunger Gessle duetter med andra artister, som tillexempel Linnea Henriksson, John Holm och Savanna Church.

 

LÄS MER: Anders Nunstedt om Per Gessles nya singel

 

Legendaren har också gjort en låt med Lars Winnerbäck, 41, och det är den som de framför i slutet av fredagens "Skavlan".

Låten heter "Småstadsprat" och ligger på den andra plattan och enligt Expressens musikexpert Anders Nunstedt så har låten potential att bli en hit.

 

LÄS MER: Per Gessle släpper två soloskivor

 

"Det uppstår en spänning i mötet. Sångarnas röster trivs på samma plats", har Anders Nunstedt tidigare skrivit i en rescension.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag