Per Gessle i kvällens Skavlan Foto: SVTPer Gessle i kvällens Skavlan Foto: SVT
Per Gessle i kvällens Skavlan  Foto: SVT
Per Gessle Foto: SVTPer Gessle Foto: SVT
Per Gessle Foto: SVT
Per Gessle Foto: SVTPer Gessle Foto: SVT
Per Gessle  Foto: SVT

Per Gessle berättar: "Jag blir jättedeppig"

Publicerad

Per Gessle får mycket uppmärksamhet från fans när han rör sig i offentligheten.

Nu berättar han i Skavlan om sin rädsla – för att inte bli uppvaktad.

– Är det ingen som vill ta en selfie med mig blir jag jättedeppig, säger han skämtsamt i programmet.

I fredagens avsnitt av ”Skavlan” gästar artisten Per Gessle, 58, programmet.

Gessle berättar då för programledaren Fredrik Skavlan, författaren Jo Nesbø och avgående SEB-vd:n Annika Falkengren, 54, om hur han ofta får mycket uppmärksamhet av fans – och bilintresserade – när han är ute och kör med sin Ferrari.

Per Gessle berättar att det ofta är folk som tar selfies eller filmar hans vrålåk när han har varit och handlat.

– Jag trodde ju att de här bilarna var tjejmagneter. Det är de inte alls, säger han i programmet.

Då frågar Annika Falkengren om han inte tycker det är jobbigt med all uppmärksamhet – för hon skulle inte klara av det.

 

LÄS MER: Här överraskar Per Gessle gay-paret

 

Gessle: ”Jag förutsätter det”

Artisten svarar glatt:

– Jag kan tycka att det är jobbigt i bland. Jag har levt med detta sedan jag var 20. Jag vet inget annat. Jag vet att varje gång jag lämnar mitt hem så ska jag ta en selfie. Jag förutsätter det. Är det ingen som vill ta en selfie med mig blir jag jättedeppig, säger han.

 

LÄS MER: Per Gessle ger sig ut på Sverige-turné

 

Gessle: ”Underbart att se er”

Expressen rapporterade i februari om när Per Gessle träffade ett par polska fans på QX-galan. Fansen Jakub och Dawid hade spelat in en video med Roxette-låten ”Some other summer” inför sitt kommande bröllop. Men de fick motta hot och hat för att de visade sin kärlek öppet. Jakub och Dawid hyllades på galan – och överraskades av Per Gessle på scenen.

– Både jag och Marie älskar videon och vi önskar er allt det bästa med ert giftermål. Det är underbart att se er, säger Per Gessle från scenen.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag