Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Per Anderssons kärleksfulla ord efter uppbrottet

I fredagens SVT:s talkshow ”Carina Bergfeldt” berättar Andersson att han är nyskild och att han flyttat in i en ny lägenhet.
”Vi behövde göra en förändring. Och vi vågade! Vi är de bästa av vänner, nästan grannar och ett kanonteam! Vi känner oss modiga och starka och vi kommer absolut att synas ihop men vi är inget par längre.” skriver Per Andersson.
Foto: Janne Danielsson / SVT
Malin Karlsson och Per Andersson på galapremiär 2018.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

I veckan berättade komikern och skådespelaren Per Andersson att han och hustrun Malin Karlsson skiljer sig efter 25 år som gifta.

I ett känslosamt inlägg på Instagram tackar han för alla åren, och berättar om bakgrunden till beslutet.

”Vi behövde göra en förändring. Och vi vågade!” 

Det var när han gästade Carina Bergfeldts pratshow i veckan som Per Andersson, 46, berättade att han flyttat till lägenhet och är på jakt efter möbler.

I allvarsam ton förkunnade han att han och hustrun sedan 25 år, Malin Karlsson, gått skilda vägar.

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, sa han i SVT:s ”Bergfeldt”.

– Det här gör vi tillsammans, och ta det här steget på ett vuxet och rimligt och moget sätt ändå.

Per Andersson: ”Vi behövde göra en förändring”

På lördagen skrev han ett kärleksfullt inlägg på Instagram i riktning mot hustrun och deras tid ihop, där han utvecklade grunden till beslutet att gå skilda vägar.

”Goa Malin! Vi behövde göra en förändring. Och vi vågade! Vi är de bästa av vänner, nästan grannar och ett kanonteam! Vi känner oss modiga och starka och vi kommer absolut att synas ihop men vi är inget par längre.”

De två har sönerna Tage och Ture ihop. 

”Vi kommer fortsätta stötta varann och värna våra fantastiska barn! Och snart ska vi fira nyår ihop,” skriver Andersson.

”Tack för livsfina minnen och fantastiska år,” avslutar han texten.

https://www.instagram.com/p/CltI_Z_DjMZ/
När Per Andersson medverkade i ”Stjärnorna på slottet” gjorde han det för Tareq Taylor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.