Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pennys svårighet med kärleken – efter barnbeskedet

Den första februari friade Douglas Murray till Penny Parnevik.
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Penny Parnevik berättar om bröllopsplanerna.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
I podcasten ”Pillowtalk” säger Penny Parnevik att de ska gifta sig i juli 2020.
Foto: /IBL / /IBL

Penny Parnevik avslöjar detaljerna kring bröllopsplanerna.

I podcasten ”Pillowtalk” berättar hon om datum, gästlistan och känslorna under frieriet.

– Finns inte ord som kan beskriva, det är som att jag skulle upptäcka en ny färg, säger Penny Parnevik i podcasten.

Den första februari gick Douglas Murray, 38, ner på knä och friade till Penny Parnevik, 22. I sin podcast, ”Pillowtalk”, som hon har tillsammans med systern, Peg Parnevik, 23, avslöjar Penny nu detaljerna kring bröllopsplanerna.

Penny Parnevik berättar att hon egentligen alltid velat gifta sig innan hon fick barn, men att hon hade ett sådant sug efter barn att hon valde att lägga bröllopsdrömmarna på hyllan ett tag. Hon förklarar i podcasten att de inte vill skynda sig med att gifta sig nu när de har en liten på väg, men att det redan finns en tid bestämd för bröllopet.

– Vi har bestämt när vi ska gifta oss, så ”save the date”. Juli, i Sverige, 2020, berättar Penny Parnevik i podcasten.

Penny berättar att det dock finns en chans att de skriver på äktenskapspapper innan barnet kommer, för att underlätta inför födseln. Men hon är tydlig med att det inte blir någon ceremoni innan bröllopet och att hon inte kommer säga att hon har en man eller att hon är gift innan själva bröllopet.


Penny Parnevik: ”Finns inte ord”

Frieriet kom som en överraskning, berättar Penny Parnevik i podcasten. Douglas Murray hade under en semester hyrt en privat strand över dagen, där han sedan gick ner på ett knä. Penny berättar att hon först trodde att han skojade men att hon förstod att han menade allvar när hon kände hur hans hand skakade, och såg han tårar.

Hon beskriver det som en helt ny känsla, en blandning av att vara nykär och att se in i framtiden där man varit tillsammans i tusen år.

– Finns inte ord som kan beskriva, det är som att jag skulle upptäcka en ny färg och jag ska förklara den jag vet ju hur, säger Penny Parnevik.


Svårt att veta vem man ska bjuda

Redan på flyget hem började planeringen. Penny Parnevik berättar i podcasten att det största dilemmat inför bröllopet är gästlistan. Hon säger att det är så många som skrivit efter att förlovningen offentliggjorts, personer som uttryckt att de vill komma men som hon inte vill bjuda.

– Typ mammas och pappas kompisar som jag inte är nära. Typ familjevänner som man inte själv är nära men som har varit en del av ens liv men du vet att när du måste börja klippa bort namn är det säkert dem, förklarar hon och beskriver att det är svårt att veta vilka man ska bjuda, säger Penny Parnevik i podcasten.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.