Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pennys åldersskillnad med Douglas – säger som det är

Parnevik tillsagd av fästmannen: ”Behöver inte prata om vårat sexliv”
Penny Parnevik berättar i en intervju med tidningen Mama om hur ålderskillnaden påvekar relationen med Douglas Murray.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
17 år skiljer mellan de båda.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Penny Parnevik.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Kärleken har ingen ålder – med 17 år mellan sig är förlovade Penny Parnevik och Douglas Murray lyckligare än någonsin.

Men det var inte självklart att det skulle bli de två, och den stora åldersskillnaden gör sig emellanåt påmind i förhållandet.

– Vi kan tänka olika, där Douglas blir mer traditionell, medan jag framstår som ung och naiv, säger Penny Parnevik i tidningen Mama.

Under många år var Douglas Murray bara en vän till familjen Parnevik, och i Penny Parneviks ögon som en ”mycket äldre storebror”.

Men en kväll när familjen besökte hockeyspelarens lantställe förändrades allt, och romansen mellan honom och då 19-åriga Penny Parnevik tog fart.

– Jag vaknade dagen efter med panik och sa till mamma och pappa: ”Jag kysste Douglas!” De skrattade och tyckte att det var väl inget. Men efter den gången och varje gång jag och Douglas sågs, så var det uppenbart. Vi var som besatta av varandra. Till slut ringde Douglas mina föräldrar och berättade att han var kär i mig och att om de sa nej, så skulle han respektera det. Men de sa: ”Självklart”, säger Penny Parnevik i Mama.

Viktigt att satsa seriöst direkt

På grund av att Douglas Murray var familjevän till Penny Parneviks föräldrar var det viktigt för det nyblivna paret att satsa seriöst på relationen redan från start – något som redan resulterat i en förlovning och en son.

– Det var inte läge att chansa och det gjorde att vi tog det på allvar och tidigt började prata om vad vi ville med våra liv. Och nu, tre år senare, har vi redan ett barn som är sju månader gammalt.

Även om paret är lyckligare än någonsin, och bara väntar på att coronapandemin ska gå över för att kunna gifta sig, så gör sig den 17 år stora åldersskillnaden sig påmind emellanåt.

– Vi kan inte ignorera åldersskillnaden, för det kommer med små, fina toppar och dalar. Att våra vänner är i helt olika faser av livet. Eller att vi kan tänka olika, där Douglas blir mer traditionell, medan jag framstår som ung och naiv. Men jag tycker det är coolt. Jag gör honom lite yngre och han gör mig lite visare.Megan Fox skiljer sig från maken – efter tio år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.