Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Penny tillsagd av fästmannen: ”Prata inte om vårat sexliv”

Se hela intervjun med Penny Parnevik i tv-inslaget här.
Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray.
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES
Parnevik är ofta öppen och berättar vad som händer i hennes liv, vilket är något som är viktigt för henne.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Penny Parnevik.
Douglas Murray och Penny Parnevik.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Penny Parnevik är gärna öppen och berättar om sitt liv – vilket inte alltid uppskattas av fästmannen Douglas Murray.

Att han inte tycker att hon behöver dela med sig av hela deras relation är något som hon har förståelse för.

– Jag har lärt mig att min relation med Douglas behöver inte alla veta allt om. Och det är mest på grund av att han är lite äldre och lite mer traditionell och han bara ”gud du behöver inte prata om vårat sexliv”. 

Penny Parnevik, 23, har många som följer hennes liv på hennes Instagram men också på hennes Youtube-kanal. Hon är ofta öppen och berättar vad som händer i hennes liv, vilket är något som är viktigt för henne. 

– För mig så mår jag bra av att vara öppen. Jag gillar inte att ha hemlisar eller nånting superprivat. Jag tycker det är najs att kunna säga vad som händer i livet. Hur man mår eller vad som helst. Jag gillar verkligen det, säger Parnevik.

Vill hålla vissa saker privat

Även om hon delar med sig av mycket så finns det vissa saker som hon vill hålla privat. 

– Jag har lärt mig att min relation med Douglas behöver inte alla veta allt om. Och det är mest på grund av att han är lite äldre och lite mer traditionell och han bara ”gud du behöver inte prata om vårat sexliv”. 

Hon är sedan lite mer än ett år tillbaka förlovad med Douglas Murray, 38. Att han inte tycker att hon behöver dela med sig av hela deras relation är något som Parnevik har förståelse för.

Gåvan för 10 000 kronor

– Men det respekterar jag ändå så det tycker jag är skönt att vi har den relationen att han får säga vad han tycker kanske känns lite obehagligt och vad han tycker är najs. Så vi har verkligen hittat vårt ”happy place” när det gäller vad jag säger och inte säger, säger Penny Parnevik.

Hon berättar också att hon inte brukar köpa några dyra märkeskläder men att hon en gång överraskades med en klänning av fästmannen. Hon hade planerat att köpa plagget själv men han redan lagt undan klänningen för tusentals kronor. 

– 10 000 typ. Jag tror det. Tyvärr jag tror den kostade så mycket. 

Penny Parnevik: ”Graviditeten har varit hemsk”

Penny Parnevik: ”Graviditeten har varit hemsk”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.