Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Penny Parneviks svåra dilemma inför födseln

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES

Penny Parnevik, 23, väntar sitt andra barn tillsammans med tidigare hockeypelaren Douglas Murray, 40.

Tanken var att hon skulle föda bebisen i USA.

Men i veckan har hon ställts inför ett svårt beslut. 

Penny Parnevik bor tillsammans med fästmannen Douglas Murray i Sverige sedan några månader tillbaka. Paret har sedan tidigare sonen Atticus som föddes i USA. Men inför den nya förlossningen har Penny Parnevik behövt ta ett svårt beslut - att föda i Sverige. 

”Har tagit ett stort beslut i veckan angående vart jag ska föda. Tanken var att föda i USA igen med mamma och pappa som sist. Det var ju sån fin upplevelse. MEN vi har kommit fram till att bästa beslutet för våran familj blir att föda i Sverige! Är lite nervös men väldigt taggad på att få prova ett nytt äventyr!”, skriver hon på Instagram.

I USA håller föräldrarna Jesper och Mia på att sälja barndomshemmet. Något som har varit extra tungt för Penny Parnevik. 

”Det kommer vara en underbar men känslosam resa. Säga hejdå till ett kapitel och välkomna nya minnen i Sverige med en ny bebis!”, skriver hon vidare. 

Flyttade på grund av Trump 

Paret, som bodde fram tills i somras i Kalifornien, har på grund av den rådande coronapandemin och det politiska läget i USA valt att flytta från landet. Det avslöjade Penny Parnevik i en vlogg tidigare i höstas.  

– Men med tanke på hur det ser ut i USA just nu med tanke på Corona, Trump, allt möjligt, så har jag känt att det här (Sverige, reds. amn) är landet som jag vill att mina barn växer upp i. Det är det vårt beslut är just nu, och vi är så taggade, det bästa vi vet är att vi ska bo i Stockholm, det är skitcoolt. 

https://www.instagram.com/p/CIWVQAFHvlZ/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.