Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Penny Parneviks intima sextips: ”Prova själv”

Penny Parneviks sextips – efter följarnas frågor
Systrarna Peg och Penny Parnevik.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Penny Parnevik är förlovad med Douglas Murray, som hon också har sonen Atticus med.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Peg Parnevik har varit tillsammans med Filip Kaspersen Lamprecht i mer än tre år.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Penny Parnevik avslöjar detaljer om sitt eget sexliv – och ger också sextips.

Systrarna Parnevik har podcasten ”Pillowtalk” tillsammans och där ger de tips till tjejer som inte vet hur man ska få orgasm. 

– Det enda tipset jag kan ge där är att, om du är bekväm med det, prova själv vad kan få dig att komma, säger Penny Parnevik i podcasten.

I det senaste avsnittet av Penny Parnevik, 24, och Peg Parneviks, 23, podcast ”Pillowtalk” har deras lyssnare fått skicka in frågor om sex – som systrarna ska besvara. Systrarna berättar att de fått in många frågor, men också att de vanligtvis inte pratar om detta ämne ofta.

Frågorna som de besvarar handlar allt ifrån om det är konstigt att man inte haft sex vid en viss ålder till att många har svårt att få orgasm. De berättar att de vet flera tjejer som inte vet hur man ska få orgasm. 

Styr hur hon vill ha det

– Det enda tipset jag kan ge där är att, om du är bekväm med det, prova själv vad kan få dig att komma, säger Penny Parnevik i podcasten.

De berättar att man måste lära känna sig själv och sin kropp. Penny Parnevik avslöjar att hon i dag vet att hon nästan bara kan komma från en position. 

– Det är oftast när jag styr farten, och jag styr exakt hur jag vill ha det, säger 23-åringen i ”Pillowtalk”. 

Penny Parnevik: ”Fejkat orgasm”

I dag har båda systrarna pojkvänner. Peg Parnevik har varit tillsammans med Filip Kaspersen Lamprecht i mer än tre år. Och Penny Parnevik är förlovad med Douglas Murray, som hon också har sonen Atticus med. 

Trots att Penny Parnevik i dag vet vad som är bäst för henne, har hon vid flera gånger tidigare fejkat orgasmer när hon varit med killar.

– Det här kan jag faktiskt lova. Varenda one night stand jag någonsin haft har jag fejkat orgasm, säger Penny Parnevik.

Expressen har sökt Penny Parnevik. 

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.