Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Penny Parneviks ärliga video – vill visa sanna bilden

Penny Parnevik: ”Graviditeten har varit hemsk”.
många blev glada när ”Parneviks”-profilen Penny Parnevik, 22, publicerade en video av när hon skulle posera på Instagram – men misslyckas totalt.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
”Det här var jag när jag försökte ta en söt Instagram-bild i morse... Behövde bara dela!”, skriver Penny Parnevik, och hyllas av sina familjemedlemmar.Foto: STELLA PICTURES

Att visa sitt perfekta liv på Instagram är något många sysslar med – men hur ser det egentligen ut?

Penny Parnevik visar sanningen bakom det välstylade innehållet, i en oväntad video på Instagram.

”Det här var jag när jag försökte ta en söt Instagram-bild i morse... Behövde bara dela!”, skriver Penny Parnevik, och hyllas av sina familjemedlemmar.

Scrollar man på Instagram är det svårt att missa alla perfekta bikinibilder, resebilder och matbilder, och tänka att alla andras liv är mer perfekt än ens eget.

Därför kanske många blev glada när ”Parneviks”-profilen Penny Parnevik, 22, publicerade en video av när hon skulle posera på Instagram – men misslyckas totalt.

I videon syns Penny Parnevik, klädd i en baddräkt, när hon ska hoppa upp på en bänk, men inte klarar av det trots flera försök.

”Det här var jag när jag försökte ta en söt Instagram-bild i morse... Behövde bara dela!”, skriver Penny Parnevik om den roliga videon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B476iCMH6G2/

Penny hyllas för verkliga bilden bakom fasaden

Penny Parnevik hyllas nu för tilltaget, bland annat av sin kända familj.

Systern och artisten Peg Parnevik har lämnat flera kommentarer, där hon skriver: ”När du ramlade ner lite”, ”Älskar det” och ”Omg”. Även pappa Jesper Parnevik, som nu återhämtar sig efter ett sjukdomsfall, lämnar uppskattande emojis på dotterns inlägg.

Penny Parnevik delar gärna med sig av det mer oborstade bakom fasaden, och har tidigare hyllats för sina ärliga inlägg om hur det är att ha blivit mamma. Hon har också uttalat sig om vikten av att inte visa upp en för perfekt yta på sociala medier, och i stället våga visa upp valkar och veck.

– Det är jättekul att det blir en stor grej, men jag önskar att det vore helt naturligt. Jag tycker alla influencers borde börja göra så. Det är tråkigt med dem som lever ett låtsasperfekt liv, när alla vet att det inte ser ut så. Jag känner nästan att jag har en skyldighet inför mina följare att de vet hur jag ser ut på riktigt. Vem som helst när de sitter ner får rullar på magen, det är bara härligt, har Penny Parnevik tidigare sagt till Expressen, efter att ha uppmärksammats för några bilder på sin veckade mage.

Expressen söker Penny Parnevik.

Penny Parnevik väntar barn med Douglas Murray. Systern Peg Parnevik berättade i en intervju med Expressen TV om känslorna efter att hon fått reda på graviditeten.