Penny Parneviks ärliga ord – om bråket med Douglas

På Instagram verkar makarna, Penny Parnevik och Douglas Murray, leva ett nästintill perfekt småbarnsliv. Men nu berättar Penny Parnevik om hur det verkligen är.
Douglas Murray och Penny Parnevik blev ett par 2017. Idag har de barnen Atticus och Pebble tillsammans.
Foto: Stella Pictures
Foto: STELLA PICTURES
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Penny Parnevik och Douglas Murray har varit ett par sedan 2017. Nyligen fick de sitt andra kärleksbarn. 

Men småbarnslivet tär på deras relation. Nu berättar Penny om bråket med maken.

– Det är inte så lätt, säger hon i ”Pillowtalk”.

Makarna Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 41, har känt varandra betydligt längre än de varit ett par. Ex-hockeyspelaren har länge varit en god vän till Jesper Parnevik och familjen Parnevik. I maj 2019 gifte sig paret i hemlighet. Kort efter kom deras första barn, sonen Atticus.

Utifrån verkar de leva ett nästintill perfekt småbarnsliv. Men i podden ”Pillowtalk” öppnar Penny Parnevik upp sig och berättar att det är en sanning med en modifikation. 

– Oftast lägger jag upp väldigt mysiga bilder på mig och Douglas och de stunderna är ju väldigt genuina och jättemysiga. Sen vill jag bara vara väldigt tydlig med att i alla relationer, och specifikt när man har småbarn så bråkar man. Vi bråkar också och har de här tjafsen om småsakerna. Det känns som något jag inte har varit så transparent med i mina sociala kanaler.

Systerns chock 

Den lyckliga fasaden på Instagram har fått storasyster, Peg Parnevik, 25, att reagera.

– Jag blev lite chockad för att du hade postat världens finaste bilder på dig och Douglas på Instagram och bara: ”Doesn't get any sweeter then this” (reds. anm. ”det blir inte sötare än så här”). Sen skrev du till mig att du och Douglas hade bråkat. Och jag bara ”Va? Va fan snackar du om?”, säger Peg i podden.

Det finns relationsbråk som kommer mer olägligt än andra. Till exempel när nära och kära är på väg över till en. Strax före Peg anländer hem till paret har de bråkat.

 – Det var jobbigt, stressigt och så blev vi irriterade på varandra. Och det kändes bara så himla tråkigt, och det ville jag säga till dig innan du skulle komma förbi. Det är ju den värsta känslan att komma hem till ett par som man märker nyss har bråkat, säger Penny Parnevik.

Ur arkivet: Penny om sin första graviditet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.