Penny Parneviks pojkvän Douglas Murray. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅNPenny Parneviks pojkvän Douglas Murray. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Penny Parneviks pojkvän Douglas Murray. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Penny Parnevik hamnade i bråk med pojkvännen, säger hon i sin podcast. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESPenny Parnevik hamnade i bråk med pojkvännen, säger hon i sin podcast. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Penny Parnevik hamnade i bråk med pojkvännen, säger hon i sin podcast. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Parnevik och 17 år äldre pojkvännen i krogbråk

Publicerad

Penny Parnevik och 17 år äldre pojkvännen Douglas Murray hamnade i ett bråk som hade kunnat sluta illa. 

Bråket startade när en okänd kille försökte ragga på henne.

–  Douglas blev ju irriterad så klart, berättar hon i sin podcast ”Pillowtalk”. 

Penny Parnevik, 20, har flyttat från familjehemmet i Florida till pojkvännen och  före detta hockeyproffset Douglas Murray, 37, i Kalifornien. 

I podcasten ”Pillowtalk” som Penny Parnevik driver tillsammans med sin syster Peg Parnevik, 22, berättar Penny om vad som hände när hon var ute i nya hemstaden. 

Försökte få henne att följa med hem

Det började med att Penny besökte en klubb tillsammans med pojkvännen och en ny kompis. Men det slutade i ett bråk med en kille som raggat på Penny. 

 – Det var en kille som satte sin arm runt mig, och var så här 'baby girl du följer med mig hem.' Jag minns att han försökte flörta med mig, men jag sa till honom direkt när han började prata med mig och krama mig att 'då måste du fråga min pojkvän där' och pekade på Douglas, berättar Penny och fortsätter:

– Och han sa ”jag bryr mig inte om din pojkvän”, så han fortsatte. Douglas blev ju irriterad så klart. Men då började killen säga att han kommer att ringa sina kompisar och skicka dem på Douglas.

 

LÄS MER: Familjen Parneviks verkliga relation till Pegs kärlek

 

Varnas av annan gäst: lämna klubben

En annan gäst på klubben berättar för paret att killen, som då pratade ett språk de inte förstod sagt till sina vänner att slå dem. Så de tog sig därifrån och kom hem välbehållna. 

– En jättelustig kväll, säger Penny i podcasten.

Penny Parnevik och Douglas Murray höll sitt förhållande hemligt i flera månader men i december förra året gjorde de tillslut kärleken till varandra officiell.

 

LÄS MER: Pennys livsändring för nya kärleken

 

En anledning att Penny Parnevik ville ligga lågt var för att hon var orolig över reaktionerna på den stora åldersskillnaden.

– För alla som känner oss är det en självklarhet att vi är tillsammans. Ni som inte känner oss kanske tycker det är jättekonstigt med ålderskillnaden. Men för mig passar det helt perfekt, har hon tidigare sagt i podcasten. 

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag