Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Parnevik och 17 år äldre pojkvännen i krogbråk

Penny Parneviks pojkvän Douglas Murray. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Penny Parnevik hamnade i bråk med pojkvännen, säger hon i sin podcast. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Penny Parnevik och 17 år äldre pojkvännen Douglas Murray hamnade i ett bråk som hade kunnat sluta illa. 

Bråket startade när en okänd kille försökte ragga på henne.

–  Douglas blev ju irriterad så klart, berättar hon i sin podcast ”Pillowtalk”. 

Penny Parnevik, 20, har flyttat från familjehemmet i Florida till pojkvännen och  före detta hockeyproffset Douglas Murray, 37, i Kalifornien. 

I podcasten ”Pillowtalk” som Penny Parnevik driver tillsammans med sin syster Peg Parnevik, 22, berättar Penny om vad som hände när hon var ute i nya hemstaden. 

Försökte få henne att följa med hem

Det började med att Penny besökte en klubb tillsammans med pojkvännen och en ny kompis. Men det slutade i ett bråk med en kille som raggat på Penny. 

 – Det var en kille som satte sin arm runt mig, och var så här 'baby girl du följer med mig hem.' Jag minns att han försökte flörta med mig, men jag sa till honom direkt när han började prata med mig och krama mig att 'då måste du fråga min pojkvän där' och pekade på Douglas, berättar Penny och fortsätter:

– Och han sa ”jag bryr mig inte om din pojkvän”, så han fortsatte. Douglas blev ju irriterad så klart. Men då började killen säga att han kommer att ringa sina kompisar och skicka dem på Douglas.

 

LÄS MER: Familjen Parneviks verkliga relation till Pegs kärlek

 

Varnas av annan gäst: lämna klubben

En annan gäst på klubben berättar för paret att killen, som då pratade ett språk de inte förstod sagt till sina vänner att slå dem. Så de tog sig därifrån och kom hem välbehållna. 

– En jättelustig kväll, säger Penny i podcasten.

Penny Parnevik och Douglas Murray höll sitt förhållande hemligt i flera månader men i december förra året gjorde de tillslut kärleken till varandra officiell.

 

LÄS MER: Pennys livsändring för nya kärleken

 

En anledning att Penny Parnevik ville ligga lågt var för att hon var orolig över reaktionerna på den stora åldersskillnaden.

– För alla som känner oss är det en självklarhet att vi är tillsammans. Ni som inte känner oss kanske tycker det är jättekonstigt med ålderskillnaden. Men för mig passar det helt perfekt, har hon tidigare sagt i podcasten. 

 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!