Penny Parnevik hyllas för bilden

Penny Parnevik
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Familjen Parnevik.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Penny Parnevik lade upp en Instagrambild av sig själv i bikini där hon lät bli att suga in magen och fick hundratals hyllningskommentarer.

Nu berättar hon hur skönt det är att vara fri från kroppskomplex och kunna njuta av livets goda med pojkvännen Douglas Murray.

– Det är jättekul att det blir en stor grej, men jag önskar att det vore helt naturligt, säger hon.

”Parneviks”-profilen Penny Parnevik, 21, har en stor följarskara av unga tjejer som ser upp till henne. 

Nyligen lade Penny Parnevik upp en bild av sig själv i bikini på Instagram där hon struntade i posera snyggt och suga in magen - ett inlägg som i skrivande stund fått över 300 hyllningskommentarer. 

https://www.instagram.com/p/BgrX1NvlWCH/

– Det är jättekul att det blir en stor grej, men jag önskar att det vore helt naturligt, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Jag tycker alla influencers borde börja göra så. Det är tråkigt med dem som lever ett låtsasperfekt liv, när alla vet att det inte ser ut så. Jag känner nästan att jag har en skyldighet inför mina följare att de vet hur jag ser ut på riktigt. Vem som helst när de sitter ner får rullar på magen, det är bara härligt.


LÄS MER: Douglas Murray om stora ålderskillnaden med flickvännen 


”Douglas skulle aldrig i livet säga något”

Penny Parnevik är sedan i höstas tillsammans med den 17 år äldre hockeyspelaren Douglas Murray, som hon nyligen har blivit sambo med.

– Tidigare har jag dejtat killar i 20-årsåldern som har kunnat lägga kommentarer om hur de tycker att en kvinna ska se ut. Eftersom min pojkvän är mycket äldre, mogen och väldigt självsäker så har jag aldrig känt pressen. Han skulle aldrig i livet säga något. Han älskar att laga mat och är en jättebra kock, mycket av vår vardag kretsar kring att planera middagar, picknicks och sådant. Jag skulle säga att vi har en jättehälsosam relation till mat och njuter av den.

Enligt Penny Parnevik kommer den avslappnade kroppsinställningen i mångt och mycket från mamma Mia Parnevik och hennes sida av släkten.

– De bara är sig själva, de pratar aldrig om vikt på ett negativt sätt, de bara lever livet. Man äter det man vill äta och försöker vara hälsosam. Så jag har vuxit upp med det och aldrig haft så stora kroppskomplex. Kanske lite när jag var 16-17 år, men på senaste tiden har jag accepterat hur jag ser ut och är skitnöjd med det. 

”Parneviks” visas i TV3 på tisdagar kl 21:00.


LÄS MER: Penny Parnevik talar ut om kärlekslivet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.