Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Penny Parnevik har förlovat sig med kärleken Douglas Murray

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

1 februari kom äntligen dagen som realitystjärnan Penny Parnevik, 22, väntat på. 

Hennes pojkvän sedan två år tillbaka, hockeyspelaren Douglas Murray, 38, gick under en kärlekssemester ner på knä och friade. 

"Jag sa JA", skriver Penny Parnevik i ett inlägg på Instagram. 

Efter att ha lämnat bakom sig ett tufft år som slutade med att Penny Parnevik började gå i terapi har den populära realitystjärnan och pojkvännen Douglas gett sig i väg på en välförtjänt semester. 

På Pennys Instagramkonto kan man följa kärleksparets semester som innehåller långa dagar på stranden Douglas hyrt åt sin flickvän, härliga måltider och mysiga utflykter. 

I realitystjärnans senaste inlägg avslöjar hon att Douglas Murray ställt sig på knä och friat till henne - något hon tidigare berättat att hon längtar efter. 

 

 

Bilden som säger allt 

På bilden i inlägget ser man en överlycklig och chockad Penny Parnevik som håller sig i ett rep när hennes pojkvän friar till henne vid strandkanten. 

"Jag sa JA 1 februari 2019", skriver hon i bildtexten. 

Trots att hon längtat efter det kommande bröllopet under lång tid har Penny Parnevik tidigare berättat att förhållandet med NHL-spelaren Douglas Murray bitvis har varit tufft. 

– Jag och Douglas hade det jättesvårt jättelänge,  berättar Penny i podcasten Pillowtalk som hon har tillsammans med sin syster och sångerskan Peg Parnevik. 

https://www.instagram.com/p/BtYqx26jKOv/

 

 

Har haft ett tufft år 

2018 var ett tufft år för Penny som länge kämpade med sina aggressioner mot nära och kära. 

– Jag gick in i ett djupt, mörkt, svart hål med mitt förhållande och allting, säger Penny i podcasten där hon berättar om de många bråk hon haft med människor omkring henne. 

Vidare berättar hon i podcasten att hon börjat gå i terapi för att bättre kunnat hantera konflikter och prata om saker i stället för att bråka. 

Nu väntar hennes följare spänt på datumet för det kommande bröllopet och önskar det nyförlovade bröllopsparet lycka till.