Penny Parnevik har fått sitt andra barn: ”Välkommen”

Penny Parnevik, 23, och Douglas Murray, 49, inledde 2019 med att förlova sig.
Penny Parnevik och Douglas Murray.
Foto: Stella Pictures
Pebble Murray.

Penny Parnevik och maken Douglas Murray har fått sitt andra barn. 

På lördagen delar hon med sig av de glada nyheterna och avslöjar dotterns namn.

”Pebble Murray, välkommen till världen”, skriver hon. 

Penny Parnevik och Douglas Murray har fått en liten dotter. I ett inlägg på Instagram delar hon nu med sig av bebislyckan. 

”Det är en tjej”, skriver hon följt av tre gulliga bilder på nyfödda dottern.

Parnevik avslöjar också dottern namn:

”Pebble Murray, välkommen till världen”.

Penny Parnevik och Douglas Murray har känt varandra i många år men blev ett par 2017. Sedan tidigare har de sonen Atticus, som föddes 2019. 

Flyttade till Sverige 

Paret bodde fram till hösten 2020 i Kalifornien, men under graviditeten tog de beslutet att lämna landet och flytta till Sverige.

– Men med tanke på hur det ser ut i USA just nu med tanke på Corona, Trump, allt möjligt, så har jag känt att det här (Sverige, reds. amn) är landet som jag vill att mina barn växer upp i. Det är det vårt beslut är just nu, och vi är så taggade, det bästa vi vet är att vi ska bo i Stockholm, det är skitcoolt, sa hon i en vlogg i höstas. 

När paret har varit på besök i Sverige från USA har de använt Douglas Murrays gamla ungkarlslägenhet i Stockholm som bas, som Penny beskriver som passande för en ”singelkille”. Därför letar de nu nytt boende i Stockholmsområdet. 

– Vi har varit lite fram och tillbaka mellan hus och lägenhet men har kommit fram till att vi vill bo i lägenhet, sa hon då 

https://www.instagram.com/p/CLzGu12l1iI/

TV: Kendall Jenner slår tillbaka efter hårt kritiserade bilden

Supermodellen har uppmärksammats för en bild som var en del av systern Kim Kardashians kampanj för underklädesmärket SKIMS.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.