Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Penny Parnevik avslöjar detaljen om dejtkvällen

Douglas Murray och Penny Parnevik har varit på sin första barnfria dejt sedan sonen Atticus kom till världen i augusti. Foto: OLLE SPORRONG
I ett inlägg på Instagram visar Penny Parnevik upp hon var tvungen att ta med sig sin bröstpump på dejten. Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray blev föräldrar i augusti, och nu har paret kunnat gå på sin första dejt utan sonen Atticus.

Men paret hade med sig en påminnelse om sonen – då Penny Parnevik var tvungen att ta med sig bröstpumpen ut på dejten.

”Ja, det där är min bröstpump och ja, jag var tvungen att ta med den på dejtkväll”, skriver Penny Parnevik till ett bildspel där hon poserar med bröstpumpen som en pistol.

Det var i augusti som Penny Parnevik, 22, och Douglas Murray, 39, blev föräldrar för första gången, till lilla sonen Atticus.

På sin Youtube-kanal och Instagram delar Penny Parnevik ärligt med sig av livet som mamma, och visar upp sin gulliga bebis framför kameran.

I helgen var det dags för det förlovade paret Penny Parnevik och Douglas Murray att gå på sin första dejt tillsammans sedan sonen föddes, något som också dokumenterades på Instagram.

”Mammas och pappas första dejtkväll hörrni”, skriver Penny Parnevik på Instagram, till en bild där hon och fästmannen kysser varandra i en hiss, på ett hotell i Miami.

https://www.instagram.com/p/B3P41lznoys/

Men även om Atticus inte var med sina föräldrar ut på stan så var han med dem i tanken. Med sig på dejten hade Penny Parnevik nämligen sin bröstpump, för att kunna pumpa bröstmjölk vid behov. 

På tre bilder poserar Penny Parnevik skämtsamt med bröstpumpen, i stil med filmerna ”Charlies änglar”, som hon också citerar.

”'God morgon änglar' 'God morgon Charlie!' (Ja, det där är min bröstpump och ja, jag var tvungen att ta med den på dejtkväll)”, skriver Penny Parnevik till inlägget med bilderna.

https://www.instagram.com/p/B3SBdFVna6R/

Det är inte första gången Penny Parnevik diskuterar bröstpumpar på sociala medier, och ”Parneviks”-profilen är noga med att dela med sig av olika sidor av föräldraskapet. Hon har tidigare skrivit ärligt om den jobbiga kampen med sina känslor efter förlossningen.

”Att vara en mamma är det tuffaste men samtidigt mest givande i världen. Jag gör mitt bästa för att vara bra mamma, fästmö, syster, dotter, vän, men ibland måste man bara ge upp för alla uppbyggd stress och gråta ut”, skrev hon på Instagram.

Expressen har sökt Penny Parnevik för en kommentar.