Penny Parnevik akut till sjukhus

Penny Parnevik: ”Graviditeten har varit hemsk”
Penny Parnevik.
Foto: /IBL / /IBL
På sin Instagram Story berättar Parnevik om händelsen.
Hon väntar barn med fästmannen Douglas Murray.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Höggravida Penny Parnevik går hemma i Florida och väntar på att få föda sitt första barn, tillsammans med fästmannen Douglas Murray.

Nu avslöjar profilen hur hon tvingades åka in akut till sjukhus flera gånger på samma dag – och berättar om rädslan.

”Trodde att mitt vatten gick, så åkte in till sjukhuset. Sen senare samma dag hade jag kraftiga blödningar, så jag behövde åka in igen”, skriver Penny Parnevik på Instagram Story.

Penny Parnevik, 22, ska snart föda sitt första barn, och hon och 17 år äldre fästmannen Douglas Murray bor hemma hos Jesper och Mia Parnevik i Florida, i väntan på förlossningen.

På Instagram visar Penny Parnevik upp hur hon och familjen passar på att bada och ha det mysigt fram till födseln.

Men nu berättar Penny Parnevik på Instagram Story att hon tvingats åka akut till sjukhus – flera gånger på samma dag.

”Sov 11 timmar i natt efter en väldigt lång dag: Trodde att mitt vatten gick, så åkte in till sjukhuset. Sen senare samma dag hade jag kraftiga blödningar, så jag behövde åka in igen. Har j förut i mitt liv, så jag blir allt mer nervös för att faktiskt gå igenom en förlossning”, skriver Penny Parnevik ärligt på Instagram Story, till en bild på en blå ryggsäck med en gosedjursgris.

”Vi är superkvinnor”

Parnevik passar också på att peppa andra kvinnor i liknande situationer.

”Men till alla er där ute som också ska föda... Vi klarar det här. Jag är rädd och det är säkert du med men vi är superkvinnor och VI. KLARAR. DET. HÄR.”, skriver Penny Parnevik på Instagram Story.

Efter att ha skrivit om händelsen visade Penny Parnevik att allt var bra med henne och bebisen, genom att fortsätta visa upp familjemys på Instagram.

Till en härlig bild på henne och mamma Mia Parnevik i badkläder, skriver hon: ”När ett barn föds, föds också mormödrar”.

https://www.instagram.com/p/B1EpLrMndKI/

Expressen söker Penny Parnevik.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.