Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans pengaregn efter Euphoria-succén

Så mycket kan influencers tjäna på ett inlägg.
Zendaya Coleman har hyllats för sin roll i ”Euphoria”.Foto: FAYE SADOU/INSIGHT MEDIA / STELLA PICTURES

För sin roll som Rue Bennet i succéserien ”Euphoria” har 24-åriga Zendaya Coleman hyllats stort – något som även gett henne klirr i kassan.

För tio år sedan hade Zendaya Coleman, 24, en av huvudrollerna i Disney channels originalserie ”Shake it up”, tillsammans med Bella Thorne, 22.

Efter att ha fortsatt med karriären på Disney channel i några år blev Zendaya ett namn för den breda massan när hon 2017 spelade rollen som MJ i ”Spiderman: Homecoming” och samma år hade en av huvudrollerna i ”The Greatest Showman” med Zac Efron och Hugh Jackman.

Så mycket har hon tjänat

HBO-serien ”Euphoria” orsakade en hel del kontroverser när den släpptes sommaren 2019 på grund av sin skildring av sex, droger och våld bland tonåringar. Zendaya spelar tonåringen Rue Bennett, som har problem med droger, i serien.

För sin skådespelarinsats nominerades hon till en Emmy i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie.

Framgångarna med storfilmer på vita duken och succén med ”Euphoria” har gjort att Zendaya är god för 15 miljoner dollar, motsvarande cirka 130 miljoner svenska kronor.

Skådespelerskan Bella Thorne tjänade en miljon dollar på sajten Onlyfans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.