Gwen Stefani uppges ha hittat kärleken igen. Foto: Michael SimonGwen Stefani uppges ha hittat kärleken igen. Foto: Michael Simon
Gwen Stefani uppges ha hittat kärleken igen.  Foto: Michael Simon
Artisten Blake Shelton pekas ut som sångerskans nya kille. Foto: Chris PizzelloArtisten Blake Shelton pekas ut som sångerskans nya kille. Foto: Chris Pizzello
Artisten Blake Shelton pekas ut som sångerskans nya kille.  Foto: Chris Pizzello
Det var i början av augusti som Gwen Stefani och maken Gavin Rossdale om skilsmässa - efter 13 års äktenskap. Foto: Admedia / Splash NewsDet var i början av augusti som Gwen Stefani och maken Gavin Rossdale om skilsmässa - efter 13 års äktenskap. Foto: Admedia / Splash News
Det var i början av augusti som Gwen Stefani och maken Gavin Rossdale om skilsmässa - efter 13 års äktenskap. Foto: Admedia / Splash News

Pekas ut som Gwen Stefanis nya kärlek

Publicerad

Blake Shelton pekas ut som Gwen Stefanis nya kärlek.

Efter skilsmässan från Gavin Rossdale publicerar TMZ nu bilder på när paret håller hand.

Enligt sajten är paret sedan ett par dagar i ett förhållande.

Det var i början av augusti som Gwen Stefani och maken Gavin Rossdale om skilsmässa - efter 13 års äktenskap.

Nu pekar TMZ ut Blake Shelton som Gwen Stefanis nya kärlek. Enligt sajten flög Gwen Stefani till Nashville för att göra Shelton sällskap till Country Music Awards-efterfesten.

Sajten publicerar bilder på paret när de håller hand på väg till festen. På bilderna håller Gwen Stefani ett glas vitt vin i handen, samtidigt som Blake Shelton har en kyld drink i sin hand.

 

LÄS MER: Krävs på 400 miljoner i skilsmässan

 

TMZ skriver att paret varit i ett förhållande i bara några dagar. Nu planerar de att spendera ett par dagar i Nashville, innan de flyger tillbaka till Los Angeles.

Samtidigt uppges Gwen Stefanis skilsmässa ha blivit rejält infekterad.

Paret hade inte skrivit något äktenskapsförord, och efter uppbrottet kom uppgifter om att No Doubt-stjärnan skulle bli tvungen att ge Rossdale en stor del av sin förmögenhet.

I slutet av oktober kom uppgifter om att exmaken kräver 416 miljoner kronor av Stefani.

 

LÄS MER: Stefani måste ge bort halva förmögenheten

 

– Gavin vill ha minst 50 miljoner dollar (cirka 416 miljoner kronor) samt ett månatligt underhåll. På grund deras extravaganta livsstil kan Gwen tvingas betala så mycket som 50 000 dollar per månad, sa en uppgiftslämnare till Radaronline nyligen.

Gwen Stefani ska vara i chock av kravet, som uppges vara en hämndaktion från Rossdale.

– Hon fattar inte att han även begär deras hus i Beverly Hills. Det äcklar henne, hon ser det som ett svek, har en uppgiftslämnare sagt.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag