Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pegs vädjan – efter hatet mot henne och Filip

Det här är Peg Parnevik.
Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht på Melodifestivalen i Kristianstad förra året.
Foto: OLLE SPORRONG
Peg Parnevik har fått nog av hatet.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Peg Parnevik har fått nog av hatet som slår mot henne i sociala medier. Nu överväger hon att sluta lägga ut bilder från sitt förhållande med Filip Lamprecht.

”Det får mig att gråta när personer säger att Filip skulle kunna få någon 'bättre' än jag”, skriver hon på Instagram.

Artisten Peg Parnevik, 23, och modellpojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 22, har varit tillsammans sedan 2017 och är mer kära än någonsin.

Men paret möter mycket hat och nu har Peg tröttnat på kommentarer om att hon inte är tillräckligt bra för honom.

”Jag vet att det är 'en del av mitt jobb', men det får mig faktiskt att gråta när personer säger att Filip skulle kunna få någon 'bättre' än jag”, skriver hon på Instagram.

Peg Parnevik vädjar till följarna på Instagram

Hon skriver också att om det bara hade hänt en eller två gånger skulle hon stå ut, men nu är det för mycket. Istället vädjar hon till sina följare att vara snällare.

”Jag kommer aldrig att förstå den nivån av elakhet. Jag är en människa med riktiga känslor, snälla kom ihåg det”, skriver Peg Parnevik.

Peg Parnevik bad sin följare på Instagram att komma ihåg att hon är en människa med känslor.
Foto: Peg Parnevik/Instagram

Hon är känd för att visa upp en ärlig och opolerad bild av sitt liv, men nu överväger hon att trappa ner.

”Jag tror inte att att någon av oss kommer att lägga ut bilder från vårt förhållande längre... Det sårar bara mitt hjärta”, skriver artisten.

Kan sluta lägga ut bilder

Förhållandet med Filip Lamprecht har gått upp och ner, och paret har gjort slut några gånger under tiden – men nu är de starkare i sin kärlek än någonsin, har hon tidigare sagt till Expressen.

– Det går bra. Det flyter på. Jag är superkär som jag alltid varit. Ingen förlovning eller bebis än. Jag älskar honom jättemycket, och vi har växt mycket som par och individer det senaste året, så jag tror vi är starkare än någonsin, sa Peg Parnevik i sommar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.