Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pegs tårar – räddningen efter tuffa uppbrottet

Peg Parnevik visar upp nya flörten Jesper Niklasson
På Instagram berättar Peg att hon skapat musik under den svåra perioden – och hur mycket det faktiskt betytt för henne.
Foto: Eero Hannukainen / IBL
juli träffade hon kärleken på nytt. Efter att ha skymtats i kulisserna på hennes Instagram bekräftade hon att Jesper Niklasson är hennes nya kärlek, och i podcasten ”Pillowtalk” berättade hon då att Jesper Niklasson kan vara ”den rätta”.
Foto: INSTAGRAM
Efter en lång tid av spekulationer bekräftades det tidigare under sommaren att Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 25, gjort slut efter flera år som par.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN

Efter flera år som par stod det i juni klart att Peg Parnevik och Filip Lamprecht valt att gå skilda vägar.

På Instagram berättar Peg att hon skapat musik under den svåra perioden – och hur mycket det faktiskt betytt för henne.

”Jag hade inte överlevt de senaste månaderna utan låtskrivandet”, skriver hon på Instagram.

Efter en lång tid av spekulationer bekräftades det tidigare under sommaren att Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 25, gjort slut efter flera år som par.

Efter uppbrottet berättade hon om sina känslor i podcasten ”Pillowtalk”, som hon har tillsammans med sin syster Penny Parnevik.

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, sa hon i ”Pillowtalk” då.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon att under den tunga tiden vände sig till musiken. Som också blev hennes räddning i sorgen.

Jag trodde inte att jag skulle ge ut musik i år men livet kom i vägen. Jag hade inte överlevt de senaste månaderna utan låtskrivandet. Och ärligt talat var jag inte säker på att något skulle släppas bara för att det känns lite för sårbart och ärligt”, skriver Peg Parnevik på Instagram.

Släpper ny musik om uppbrottet

Hon fortsätter:

Men det är väl vad musiken handlar om? Att kunna gå igenom något så smärtsamt och sedan vara modig och förvandla det till konst.

I det senaste avsnittet av systrarnas podcast berättar Peg att hon under fredagen släpper ny musik för första gången på länge, och att den kommer att handla om uppbrottet.

– Det är inte så mycket: ”Åh, vi gjorde slut”. Det är så här: ”Jag trodde det här var någon som aldrig skulle försvinna”. Det är mer den rasande känslan av att jag är ensam och jag måste börja om mitt liv typ, vad fan? Vad gör jag nu? Det är mer det jag har bearbetat, säger hon i ”Pillowtalk”.

Träffade kärleken på nytt

Peg Parnevik har tidigare varit öppen med att uppbrottet med Filip Lamprecht borde kommit lite tidigare.

I juli träffade hon kärleken på nytt. Efter att ha skymtats i kulisserna på hennes Instagram bekräftade hon att Jesper Niklasson är hennes nya kärlek, och i podcasten ”Pillowtalk” berättade hon då att Jesper Niklasson kan vara ”den rätta”.

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, sa hon då.

Influencers marknadsför napp som ska ”rena luften” åt barn

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.